Lon3 Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Cirrus Cycles - szukam i nie mogę znaleźć tego nigdzie do kupienia w Polsce. Jest to gdzieś do kupienia w Polsce? Podoba mi się to, bo w przeciwieństwie do innych rozwiązań tego typu to zdaje się działać najbardziej w płaszczyźnie góra/dół.
Lon3 Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Napisano 3 Stycznia 2016 acha, Ktoś mógłby to zaimportować do Polski, to by zarobił na sprzedaży, jako pierwszy...
Fenthin Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Czemu "ktoś"? Otwieraj interes i zbieraj poczet królów Polski. Przy okazji ściągniesz i jedną dla siebie. Jest tylko jedno małe ale. Najtańsza wersja tego cuda kosztuje ~1000zł, a głównym targetem jest "typowy Kowalski" z rowerem tej wartości. Przecież (prawie) nikt tego nie kupi. Szczególnie przy konkurencji - Suntour NCX za 250zł i CC Thudbuster za 700zł.
Lon3 Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Napisano 3 Stycznia 2016 Może napisać do producenta czy 10szt sprzeda taniej.. jak bym kupił za 700zł/szt, i sprzedał po 1200zł w Polsce, to zysk 5000zł. Ponieważ nie miał bym absolutnie żadnej konkurencji w Polsce napewnio ktoś kupi, mimo że są teńsze konkurencyjne rozwiązania na rynku polskim, moje uchodziło by za najleprze... Jak by wypaliło można by sprowadzić więcej Bardzo ciekawe Ale nie wiem jeszcze czy mi się chce to robić, może...
Gość Napisano 4 Stycznia 2016 Napisano 4 Stycznia 2016 Masz 15 lat czy ktoś Ci zabrał słownik? Kolejna sprawa że według mnie, przy zamówieniu 10 sztuk producent Cie lekko wyśmieje a nie da sensowną zniżkę. "Ponieważ nie miał bym absolutnie żadnej konkurencji w Polsce napewnio ktoś kupi, mimo że są teńsze konkurencyjne rozwiązania na rynku polskim, moje uchodziło by za najleprze..." Skąd niby pewność że Twoje będzie "najleprze"? Obawiam się że jako sprzedawca detaliczny, nie jesteś w stanie sobie zrobić takiej reklamy żeby ludzie nieznający produktu go kupili. Gdybyś miał sklep internetowy i wystawił ten produkt to szansa już większa. Chociaż i tak uważam że cena jest na tyle zaporowa, że jeżeli ktoś chce już kupić tą sztycę to będzie mu obojętne czy zamówi z Polski, Niemiec, Francji czy USA.
tobo Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Nie psujcie chłopu marzeń. Kup, sprowadź, sprzedaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.