MarcinGoluch Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Mimo, że Canyona jest już sporo to nadal mega cieżko się przytulić przed zakupem do danego modelu. Shapeshifter który miał zbawić świat okazał się klapą i pada jak muchy. Bezpośrednia dystrybucja w przypadku YT kończy się dramatami przy reklamacji. Tłumaczenie kolesia, że Canyon w wypadku jego Torque zachował się zaiście bo wszystko wymieniał przy reklamacji na model wyższy jest cacy. Ale kurcze w pierwszym roku takich reklamacji było 5 i nie odbywały się one z dnia na dzień. Sory ale wszystko powyżej dla mnie eliminuje kanał dystrybucji jaki obrał Canyon i jak widać po YT kwestia czasu aż ktoś się mocniej pośliźnie.
MartinH Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Ja mogę ze swojej strony dodać, że geo XTC jest genialne, jestem zakochany w tym rowerze, karbonowy podstawowy XTC może osprzętem nie powala, ale jak weźmiesz pod uwagę firmy typu Trek czy Scott to jest OK. @MarcinGoluch, czy pomimo tego, że w ofercie Giant polska nie ma ram aluminiowych, jesteś w stanie takie ramy załatwić? Pytam z ciekawości bo XTC 2014 w cenie 2k zł (realnie poniżej) to była super oferta
MarcinGoluch Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Mysle, ze temat ramy jest do ogarnięcia. Zapytam jutro jak to wyglada i dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.