gaznaulicach Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 czy do kolarki można "montować" mostki jak do mtb, czy są specjalne. a jeśli są specjalne to czy i tak nie przeszkadza jeśli założę z mtb. i jeszcze pytanie co do kąta - jaki powinien być mniej więcej. i czy średnice rur sterowych są takie same, czy rózne.
mess Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 hmm, u mnie kat wydaje na oko jakies 2-3 stopnie ponizej fotki, moze ci cos pomoga
Gość BikerFG Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 ja mam mostek z MTB (czyli 25,4) a nie jak jest generalnie zalecany do szosy 25,8, mostek ma chyba 6 stopni ale ja go obrocilem na "-" (podobnie jak mess). pojezdzilem na nim juz sporo i nie ma zadnych problemow. wyglada mniej wiecej tak:
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Sierpnia 2006 Mod Team Napisano 20 Sierpnia 2006 Można w wielu firmowych kolarkach takie są montowane jak np syntace( f99,f139), ritchey(pro,wcs), boplight/smica to wszystko mostki których moża uzywać w mtb jak i na szosie. Jedyna kwestia to spasowanie tego z odpowiednią kierownicą
gaznaulicach Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Napisano 21 Sierpnia 2006 czyli nie będzie problemu dzięki za info
jarek996 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 hmm, u mnie kat wydaje na oko jakies 2-3 stopnie ponizej fotki, moze ci cos pomoga Mostki Ritcheya maja z natury kat 6 stopni.... Ulegles zludzeniu ,bo linia widelca nie jest przeciez w pionie... POZDROWIENIA
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.