Haspary Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Chcę kupić jakiś uzywany markowy rower. Nie jeżdzę dużo. Jeśli już to głównie lasy, pola, łąki :-) Mam możliwośc kupienia roweru Giant XTC3, rama aluxx, 23 cale (nie wiem czy nie jest to za dużo przy moim wzroście 188cm) Wyposażenie roweru: -rama Giant XTC-3 XL-amortyzator Rock Shox DART 3-obręcze Xero Element 26"-piasty Xero-chwyty Giant (podobne nowe)-tylne przerzutki Shimano DEORE 8 bieg.-przednie przerzutki Shimano DEORE 3 bieg.-klamko-manetki Shimano DEORE ST-M590 (ponoć nowe)-Hamulce V-brakee - Shimano DEORE-korba Shimano-łańcuch Shimano Deore-opony: Maxxis / Schwalbe Rower jest uzywany ale według deklaracji sprzedającego wszystko jest sprawne.Ile jest wart taki rower? Ile warto dać? Na co uważać przy zakupie?
Haspary Napisano 7 Listopada 2015 Autor Napisano 7 Listopada 2015 Dzieki za info. Jakiej ramy szukać dla swojego wzrostu 188 cm? Ja mam teraz starego Gianta - 22 cale i niby jest wysoko ale dla mnie ok.
Root Admin Mieciu Napisano 9 Listopada 2015 Root Admin Napisano 9 Listopada 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.