Skocz do zawartości

[minizlot] Warszawa i okolice

scotek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Są ludzie w Warszawie i okolicach, którzy chcieliby się spotkać, pogadać rowerowo czy pooglądać swoje maszyny na przykład w piątkowy wieczór (czy inne popołudnie)?

Napisano

Myślę, że na te kilka tysięcy rowerzystów co to ich w Wwie widać, kilka osób by się znalazło :) Pytanie czy mówisz o zlocie czy zwykłym spotkaniu.  Jeżeli to drugie, to raczej nie w tym dziale.

Napisano

Siem

Jak miałoby to wyglądać?  W sensie:  piątek wieczór  ustawka i walimy po kilka bronków oglądając kozy zaparkowane pod monopolem czy bierem po kilka w plecak i masakrujemy się jazdą po nocy..;)?

Napisano

Albo jakiś większy zlot lub regularne zlociki rowerowej społeczności ;)

Nie ma sprawy, z chwilą gdy będzie znana odpowiedź na pytania "gdzie, jak i kiedy" dam swoją, niewykluczone że pozytywną.

Napisano

Można się spotkać pogadać przy flaszce zimnego izotonika czy coli. Wymienić się wiedzą pomóc polatać może gdzieś. Można też się przy jakimś ognisku spotkać kiełbacha ciepło będzie bo już jesień. Tak klimatycznie [emoji4]

Macie jakieś dobre miejscówki, żeby się spotkać? Ja obstawiam raczej południe warszawy

Napisano

Wg mnie teraz i tak mało radośnie na pogaduchy na powietrzu, możemy na spokojnie dopracować temat i na wiosnę zrobić otwarcie sezonu czy coś. ( inna sprawa że osobiście jestem uziemiony do grudnia więc i tak odpadam do wykurowania).

Napisano

Powsin jest ok, ale może połączyć to z jakąś wycieczką rowerową po zmroku? Może wycieczka do Czerska zakończona ogniskiem nad Wisłą albo w Powsinie?

Napisano

No to i ja jestem za powsinem. Można jeszcze (jeśli chcecie) ogarnąć jakiegoś gościa ze sklepu rowerowego czy coś takiego na spota. Żeby coś zaprezentował itp. Co wy na to

Napisano

No to ustalony plan na wiosnę (chyba, że się ociepli [emoji6] )

Ognicho, wór kiełbachy, coś z bąbelkami oraz świetne rowerowe towarzystwo.

Obyśmy się za długo nie szukali [emoji6]

Napisano

1. Czersk

2. Zalesie ( od zmierzchu do świtu np), piątek wieczór.

Można dojechać wł 30-40 min z metro Wilanowska, z Kabat tez jest blisko.

Na Spalonej można zrobić ognisko, jak ktoś się zdecyduje wracać bo się np transportem z Wawy najeździł to może,  jest też gdzie sprawdzić kto i jakie ma światełko.;)

3.Czekam na propozycję z drugiej strony Wawy, byle się przez rzeką nie przeprawiać..;)

Napisano

Skoro jest to temat zlotów warszawskich to mam pytanko. Ktoś wybiera się na testy Scotta na Ursynów w weekend? Ja się zamelduję przed 10 w Plusie na nowym bike. Będzie ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...