szkoder Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Przecież podał, że Talon w cenie 5200 zł, więc w czym problem ? Gdyby nie porażające 440 mm tylnego trójkąta, to Talon był by ciekawym rowerem ... Ja się bardzo poważnie zastanawiam nad tym rowerem. Mogę go mieć jeszcze ciut taniej niż napisał Marcin, dlatego chętnie bym wysłuchał opinii o nim ( ewentualnie jego tańszym odpowiedniku- Talonie 27.5 0 LTD). Jako że przez ostatnie 4-5 lat w ogóle nie siedziałem w rowerach prosiłbym o uzasadnienie czemu 440 mm tylnego trójkąta jest złe? Rower będzie mi służył na jazdę w terenie( lasy, pola), na wycieczki z fotelikiem montowanym do rury podsiodłowej oraz w przyszłym sezonie mam zamiar jeździć minimum 1-2 razy w miesiącu w góry( przeważnie Beskidy). Jako że mam budżet na podobnym poziomie co autor może macie jakieś propozycje? Albo wskazówki na co zwracać uwagę i czego unikać. Mój wzrost to 183 cm, a waga to 90 kg( mam nadzieję że za chwilę zejdzie:D). Preferencje co do stylu jazdy opisałem powyżej. Będę wdzięczny za podpowiedzi;)
MarcinGoluch Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Talona rc na xt m8000 mozesz miec taniej? Gdzie, kto? Dawaj go tutaj
szkoder Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Tego samego Talona;) Nie mogę zdradzić skad:P Ale chętnie wysłucham Twojej opinie o tym rowerze:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.