Marianek2000 Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Planuje zakup tego sprzętu - proszę o podpowiedz czy w tej cenie można coś podobnego lub lepszego znaleźć 3600pln. A drugi problem to dobór ramy - GT ramy mają specyficzną geometrię są długie - mierzyłem M niby wszystko ok. - ale L nie mam jak przymierzyć więc może ktoś jeżdzi takim sprzętem i podpowie mi czy L była by dobra - wzrost 186cm , rozkrok 86cm Pozdrawiam Marianek
Ziemko Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 Nie sądzę aby GT były długie np w porównaniu do Author'a. Jest raczej standardowej długości... ale do rzeczy. L-ka w GT to 20" i nie będzie dla Ciebie dobra. Celuj w rozmiar 18-19".
frobek Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 Tyle że sprzedawcy GT dla tego wzrostu polecają właśnie L.
Ziemko Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 To zabawne proponować komuś coś co będzie rozmiar większe jak potrzeba. Moim zdaniem L-ka z GT będzie dla Ciebie dobra jeśli będziesz jeździł głównie asfalty i szutrówki (drogi pożarowe) a nie do MTB. Jak odradzają Ci 18" to po prostu zmień producenta i wybierz sobie u niego 19". Takie jest moje zdanie.W Rzeszowie podejść na Hetmańską do Larego Zębatki niedaleko. Z tego co wiem to organizuje jakieś tam jazdy testowe na GT Zaskar 29 (i nie tylko) ale ile to kosztuje nie mam pojęcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.