Markovsky Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 Czołem Szuka sprawdzonego i DOBREGO serwisu na terenie Chorzowa. Czy ktoś serwisuje rower np. w Uni - Sporcie, czg Twomarku ? Jakie opinie ? Jaki polecacie dobry serwis ew. na terenie Katowic ? Dzieki za pomoc. pozdRower
Shmitt Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 z uni -sportem miałem styczność w Katowicach. Chłopak centrował koła, naciągał szprychy, wymieniał suport. Ceny jak to bywa są wzięte czasem z sufitu , ale wystarczy pogadać i można zejść z ceny, a nawet niekiedy użyć narzędzi na miejscu celem odkręcenia tego czy owego.To akurat były proste rzeczy, a tylko dlatego oddałem ponieważ nie miałem odpowiednich narzędzi.Większych zastrzeżeń nie mam do jakości wykonania, zwyczajnie zrobione to co trzeba bez poprawiania.
Pankrat Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Z Chorzowa masz rzut beretem do Rudy Śląskiej do Activy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.