AdamJedzie Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Ja ostatnio złapałem kapcia bo stara łatka z przed ponad roku wkońcu puściła w mi wpadło koło w jakąś wyrwę. No przebić ciężko opone co ma ponad 100 TPI i nabije się do 8 i więcej barów. Jest w takich oponach kupa dziur i nacięc od kamieni i szkieł ale są one płytkie. No ale fakt jest taki, że ludzie łapią gumy dosyć często jak jeżdzę w grupach takich 50+ to zawsze ktoś siedzi w rowie i robi kiszkę. Więć się to zdarza. W sumie czyste przebicie miałem tylko raz ale to wjechałem w świeżo rozwaloną butelkę po jabcoku przez bojówke z Ruchu. Pozdrawiam chłopaków. No i niedawno mi łatka z tej imprezy puściła w końcu. Akurat tego Conti nie polecam, też sie kiedyś napalałem na te opony bo na wszystkich forach ludzi piszą, że boskie. U kolegi co z nim jeżdzę opony zaczynają się brzydko łuszczyć przy rancie. Ja obecnie zdzieram opony z Decatlony Miszeliny Pro 4.
1415chris Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Musisz popracowac nad technika klejenia latek lub zmienic na jakies lepsze (Rema). Dobrze zwulkanizowana latka nie ma prawa puscic, nawet po latach.
AdamJedzie Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Dzięki za rade. Pomyślę o tym na przyszlość
RafalxM Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Jak z tą wysokoscią opony 25mm? Wiem pytanie moze i glupie ale martwie sie czy nie bedzie chaczyc. może obcierać, na żywo ona wygląda na dużo wyższą i szerszą - najlepiej w jakims sklepie przymierz gotowe koło z taką zamontowaną oponą
Diakon166 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Napisano 1 Sierpnia 2015 Trche lipa. Zostane jednak przy 23c.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.