Skocz do zawartości

[do 1500 zł] Rower miejski dla Pani :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uszanowanie!

W temacie rowerów jestem niestety całkowitym laikiem, więc wybaczcie nieogarnięcie :)

Szukam roweru dla dziewczyny, której uwidziała się "holenderka" - jazda 95% po mieście i ścieżkach rowerowych, bardzo sporadycznie lekki teren.

Partnerka ma 170 cm wzrostu (dł. nogi po wew. stronie "obstawiałbym" na około 77 cm - nie chcę mierzyć, bo ma być niespodzianka na urodziny).

Z rowerkiem chciałbym zamknąć się w 1500 zł, koło najlepiej 28", najprawdopodobniej 3 biegi w tym przedziale cenowym. Kolor - stonowany: czerń, brąz, ciemna zieleń, granat. Bez koszyczka równie dobrze mogę nie kupować, chyba, że dokupię potem :D

Dziękuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam!

Napisano

Linki mi niestety nie wchodzą

1 Unibike Retro 3c  - wygląda całkiem sensownie , rama alu , piasta z prądnicą , 3 biegi - 1400 zł

2 Na Allegro za połowę tej ceny rowery na stalowej ramie i bez prądnicy , producent zupełnie nieznany albo wręcz anonimowy

Ja brałbym Unibika , to sprawdzona i solidna firma

3 Rowery z ,,normalnymi " przerzutkami  spr ofertę firm : Romet , Krossa , Unibik , Lazaro , Kands . W tej cenie brałbym rower bez amora .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...