Nemo7 Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Szukałem informacji w internecie na temat pulsometrów jednak większość artykułów jest sprzed kilku lat, albo takie gdzie dla rowerzysty polecają komputerki które kompletnie mi nie odpowiadają. Poszukuję pulsometru głównie na rower, ale na pewno będę go używał również do sporadycznego biegania. Mój obecny działa już dobre kilka lat jednak pokazuje tylko aktualny puls, godzinę oraz posiada funkcję stoperu co obecnie jest dla mnie niewystarczające. Do tej pory używałego go tylko i wyłącznie informacyjnie, spoglądając jaki mam puls nie starając się wykożystać tych informacji. Ostatnio jednak przesiadłem się z fula na kolarkę i ten temat mnie zainteresował. Chciałbym, aby ktoś też podpowiedział jakie funkcje pulsometru mogą mi się przydać do treningów. Musiy być w formie zegarka z ewentualną opcją mocowania na kierownicy (nie jest to konieczne bo sam mogę coś zmajstrować). Na pewno musi mieć pomiar średniego tętna oraz ustawienia stref. Cena 100-250zł
Charvel Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 Najtańszy przyzwoity to Sigma Rox 5.0 - można go używać zarówno na ręce, jak i na rowerze. Ale to 350pln, a nie 250
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.