krisgdynia Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Jak widzę buta i samouwielbienie członków oraz chyba przede wszystkim moderatorów(pukulus) tego forum osiągnęła szczyty. Temat nowi został zablokowany? A czemuż to? Ja szukając odpowiedzi na nurtujących mnie problem zalogowałem się przez Facebook żadnego regulaminu nie czytałem ani nie akceptowałem. Mój temat został za brak nawiasów wywalony do śmietnika. To kpina. Jestem starszym kolarzem ale jak chyba widać ze zdjęcia profilowego (Gdyńska masa krytyczna sprzed lat) rasistą i ortodoksem. Biorę udział w dyskusjach na forach audio i nawigacji ale zawsze nawet parę razy moderatorzy poprawiają przenoszą do odpowiednich działów - POMAGAJĄ. Tu chyba zabrakło wyobraźni - zamiar grzecznie napisać i dołożyć nawias temat do smietnika. Masakra. Chyba kogoś siodło ciśnie. Proszę dwa razy przeczytać zanim mnie skrytykujecie ale temat pewno szybko usuniecie a ja nie mam już zamiaru w waszym forum za bardzo uczestniczyć. Pozdrawiam.
Mod Team durnykot Napisano 18 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2015 żadnego regulaminu nie czytałem ani nie akceptowałem. Nie ma się czym chwalić. Jeśli uważasz,zę zachowanie Puklusa jest kpiną, to jak nazwać ignorancję dla Regulaminu? Jestem starszym kolarzem ale jak chyba widać ze zdjęcia profilowego (Gdyńska masa krytyczna sprzed lat) rasistą i ortodoksem Też jestem starszy i się nie chwalę. Rasizm zaś nie jest czymś ,z czym powinieneś się obnosić. ja nie mam już zamiaru w waszym forum za bardzo uczestniczyć Trzymamy Cię za słowo.
Root Admin Mieciu Napisano 19 Czerwca 2015 Root Admin Napisano 19 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.