Skocz do zawartości

[max 2400] MTB 27,5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Szukam dla siebie nowego roweru, wzrost 176. W internecie w moim przedziale cenowym można już trochę poprzebierać (przynajmniej tak mi się wydaje). 

Głównymi cechami poszukiwanego roweru są hamulce hydrauliczne, koła 27,5, i jak najlepszy widelec.

W zasadzie to trochę napaliłem się na Krossa level r4 z 2014 roku (2350zł) ale może jest coś lepszego wartego uwagi, ewentualnie tańszego nie wiele odbiegającego od tego krossa. 

Napisano · Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu

szkoda tylko że ta rama wygląda jak niedorobiona próba naśladowania carbonu

zresztą ten rower poniżej to był kiedyś ich flagowy model fulla i jak widać coś im zostało z tego

p1010867.jpg

albo jeszcze zanim przyśnił się im northec to klepali takie helikoptery jak TREXSTAR

cruzzero_bordo.gif

Szkoda, że taki naciągacz jak ty ciągle na tym forum jest.

widocznie to tylko twoje fobie rulez, zresztą to ty chyba tu robisz za naciągacz bo co post to northec który sorry ale nie jest wart tych pieniędzy bo to choinka nie rower

Chyba coś ci się w głowie poprzestawiało, firma się rozwija i tych modeli nie produkuje, nie mają nic wzspólnego z moją propozycją ,takie rowery mogę wyciągnąć ze starych katalogów wielu znanych firm  niczego to nie zmienia.

Wszytko na temat.

co produkowali to produkowali po prostu chciałem pokazać nawiązanie stylistyczne skąd czerpali inspiracje wiesz teraz jest moda na powrót do korzeni wszyscy to robią także i oni ;)

rulez już tak żarliwie nie broń sponsora ..................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...