bUrnOP Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 Witam. Szukam dla siebie nowego roweru, wzrost 176. W internecie w moim przedziale cenowym można już trochę poprzebierać (przynajmniej tak mi się wydaje). Głównymi cechami poszukiwanego roweru są hamulce hydrauliczne, koła 27,5, i jak najlepszy widelec. W zasadzie to trochę napaliłem się na Krossa level r4 z 2014 roku (2350zł) ale może jest coś lepszego wartego uwagi, ewentualnie tańszego nie wiele odbiegającego od tego krossa.
Rulez Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 Najlepszy jest ten rower, trzeba tylko zamówić u producenta wstawienie widelca powietrznego Raidon zamiast orginalnego, cena z tym widelcem to właśnie 2400 zł : http://nrowery.pl/2015/mtb-275/gravity-al
olek19 Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 · Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu szkoda tylko że ta rama wygląda jak niedorobiona próba naśladowania carbonu zresztą ten rower poniżej to był kiedyś ich flagowy model fulla i jak widać coś im zostało z tego albo jeszcze zanim przyśnił się im northec to klepali takie helikoptery jak TREXSTAR
Rulez Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 · Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu Szkoda, że taki naciągacz jak ty ciągle na tym forum jest.
olek19 Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 · Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu widocznie to tylko twoje fobie rulez, zresztą to ty chyba tu robisz za naciągacz bo co post to northec który sorry ale nie jest wart tych pieniędzy bo to choinka nie rower
Rulez Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 · Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu Chyba coś ci się w głowie poprzestawiało, firma się rozwija i tych modeli nie produkuje, nie mają nic wzspólnego z moją propozycją ,takie rowery mogę wyciągnąć ze starych katalogów wielu znanych firm niczego to nie zmienia. Wszytko na temat.
olek19 Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 · Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu Ukryte przez safian, 6 Czerwca 2015 - Brak powodu co produkowali to produkowali po prostu chciałem pokazać nawiązanie stylistyczne skąd czerpali inspiracje wiesz teraz jest moda na powrót do korzeni wszyscy to robią także i oni rulez już tak żarliwie nie broń sponsora ..................
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.