Skocz do zawartości

[ do 1800 zł ] Rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich przewertowałem trochę sieć i forum, wiem że podobnych tematów jest od groma ale w sumie każdy jest trochę indywidualny.

Poszukuję roweru który musi spełnić następujące wymagania :

- hamulce hydrauliczne

- koła w rozmiarze 29"

To musi po prostu być, jeśli chodzi o mnie to mam 176 cm wzrostu a do kroka 81 cm w butach.

Co sądzicie o tym rowerze ? 

Czy może lepiej pójść w strone marki kross, cube, merida, giant ?

Osprzęt z niższej półki w porównaniu do tego kandsa ale może jednak warto ?

Natomiast największym problemem jest fakt że u mnie w mieście najtańsze oferty zaczynają się od 2200-2300 :( A rowery bardziej dostępne cenowo poprostu nie istnieją więc jakakolwiek przymiarka nie wchodzi w grę.

Proszę o porady i pomoc, Pozdrawiam

Napisano

sam sobie odpowiedziałeś na stawiane pytania :)  - jak chcesz mieć spełnione warunki postawione na wstępie i  bardziej znany napis na ramie, to budżet należałoby podnieść ... albo zgodzić się na konieczność wymiany  osprzętu na lepszy w miarę zużywania się oryginałów ...

Podejrzewam że  zbyt mało jest tych rowerów (kands) w eksploatacji aby ktoś coś mógł powiedzieć z pierwszej ręki.

Napisano

No dobrze, a jeśli ten kands to która rama 18" czy 20" ?

Bo z kalkulatora wychodzi że 19" a ten rower występuje tylko w wyżej podanych wymiarach. Więc lepiej wziąć troszkę mniejszy czy większy.

Napisano

Zdecydowanie mniejszy, ten mniejszy i tak jest bardzo długi jak na 18". Jeśli chodzi o wyposażenie, to w tej cenie raczej nie można znaleźć niczego lepszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...