Kilson Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Postanowiłem kupić nowy rower. Poprzedni ukradli mi w zeszłym roku po przeprowadzce Szukam roweru do jazdy rekreacyjnej, do zrzucenia paru kilo, może czasem do dojazdu do pracy. Teren to głównie słabej jakości, dziurawe drogi asfaltowe i powiedzmy "leśne ścieżki". Planuje wydać1300-1500zł, ale nie jest to sztywna granica. Zastanawiam się natomiast, czy mogę sobie dowolnie przebierać w dostępnych modelach, bo ważę lekko ponad 100 kg i nie wiem czy wszystkie rowerki to udźwigną Kilka lat temu gdy kupowałem rower, zdecydowałem się na model z kolekcji sprzed 2 lat i kosztował jakies 300-350zł taniej niż ten sam model z aktualnej serii. Może teraz też da rade w ten sposób zredukować koszt ?
dovectra Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 kands/lazaro ewentualnie krossy i inne marki - niskie modele. Jak do rekraacji - to większość rowerów wytrzyma. Typ proponowany cross-trekking
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.