BT5R3 Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Witam drodzy forumowicze! Mam do Was bardzo ważne pytanie. Otóż od jakiegos roku bardzo fascynuje się downhillem. I sam chcialbym zaczac uprawiac ten sport, lecz mam mały. A w sumie całkiem spory problem :/ Ponieważ moim dotychczasowym rowerem był Fuji - Nevada. Ale jak sie dowiedziałem nie nadaje sie on do tego typu zjazdow. Wiec zechciałem kupic sobie odpowiedni sprzęt, lecz jak się okazało jest on piekelnie drogi, i raczej nieosiągalny w moich warunkach finansowych A więc mam do was 2 prośby: 1. Czy daloby sie kupic takowy sprzet w nizszej cenie? Oraz 2. Czy istnieja instytucje wspomagajace dotacja ludzi takich jak ja? Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam!
Root Admin Mieciu Napisano 8 Maja 2015 Root Admin Napisano 8 Maja 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.