Skocz do zawartości

[~2000-2300] Raleigh XVR 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Amor mają ten sam tylko scott ma manetkę do blokowania na kierownicy. Galaxy ma lepszą tylną zmieniarkę.

Osobiście brał bym scotta bardziej renomowana marka i z gwarancją pewnie lepiej w razie czego. Oprócz tego nie wiadomo jakie są piasty i stery w tym galaxy.

Napisano

potrzebuję porady odnośnie komfortu jazdy na 29 rama 19 czy czy ktos o moim wzroscie uzytkuje taki rower ? bo dzis mialem okazje probowac 29 19 oraz 27.5 na ramie M bądz L i oczywiscie przyznam sie 27.5 byla duzo bardziej odpowiednia dla mnie , pan sprzedawca mi też zwrócił uwage na to iż przy trasach terenowych bądź w lasach będę się męczył z zbyt dużą ramą. Ktoś mógłby się wypowiedzieć w użytkowaniu takiego 29 19 cala i 180-182 wzrostu ?

Napisano

Ktoś mógłby się wypowiedzieć w użytkowaniu takiego 29 19 cala i 180-182 wzrostu ?
Jam mam 180 cm wzrostu i rama 19", rower 29er. Nie odczułem nigdy że rama za duża, jedynie co mnie na początku przytłoczyło to rozmiar kół ( przesiadłem się z 26") ale teraz z mniejszą manewrowością dużego koła sobie poradziłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...