maly_knw Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Dlaczego moj temat w dziale sprzet zostal usuniety...Dodalem tem w ktorym prosilem o porade jaki wybrac sprzet do moich wymagan i pieniedzy jakimi dysponuje...Temat zostal usuniety...Dlaczego?
fryta Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Moderatorka Ecia usunęła temat ponieważ został napisany niezgodnie z zasadami - zostałeś o tym powiadomiony
maly_knw Napisano 26 Lipca 2006 Autor Napisano 26 Lipca 2006 Nikt mnie nie powiadomoil i nie napisal mi co bylo nie zgodne :034:
jurasek Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Nikt mnie nie powiadomoil i nie napisal mi co bylo nie zgodne :034: dorosłym ludziom nikt nie tłumaczy tylko wali z grubej rury po sposobie w jakim załozyłes ten temat widze że MUSISZ przeczytać zasady pisania na forum i na pewno nikt z moderatorów nie bedzie sie czepial powodzenia
maly_knw Napisano 26 Lipca 2006 Autor Napisano 26 Lipca 2006 Przeczytalem regulamin i wynika z niego tylko tyle ze zle nazwalem swoj temat co mogl admin/moderator zmienic... Wiec w czym problem :034:
skrzynia Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Problem? Zakładaj tematy zgodnie z regulaminem forum to nie będzie "problemu"... http://forumrowerowe.jgc.pl/Zasady-Pisania...atow-t9018.html Dalsza dyskusja jest IMHO zbyteczna - już wiesz czemu temat wyleciał, i jak nalezy je zakładać.
jurasek Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 dziennie, mam takich delikwentów 5 czasami 7 nie mam ani czasu ani ochoty nauczac każdego z osobna wystarczy przeczytac ze zrozumieniem zasady i bawic sie razem z nami na szczęscie tych którym wystarczy przeczytac zasady i wiedza jak sie poruszac na forum jest większość tematy i posty sprzeczne z zasadami, dla dobra forum sa bezwzględnie usuwane pozdrawiam jurek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.