Gość Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Cześć, szukam pompki podłogowej z manometrem, av i presta, do 8 barów wystarczy. - ma być stabilna, nawet ciężka, nie jakis przwracający się plastik - żebym się nie musiała szarpać zakładając i zdejmująckońcówkę z wentyla Teraz mam taką i szlag mnie trafia:
tobo Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 http://www.bontrager.com/model/11841 Ta ma trójpalczastą podstawę. Szarpanie się to poniekąd wypadkowa mocowania na wentylu - głowicę nasuwasz na wentyl, w środku jestgumowa uszczelka. Miałem trochę różnych pompek i to nigdy nie idzie lekko.
rodszyld69 Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 - ma być stabilna, nawet ciężka, nie jakis przwracający się plastik - żebym się nie musiała szarpać zakładając i zdejmująckońcówkę z wentyla Ta powinna Ci wystarczyć http://alltheway.pl/podlogowe/639-pompka-podlogowa-serfas-fp-200-zolty-713835013397.html
Gruff Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Masz dobrą pompkę, tylko dlatego, że się przewraca chcesz inną? Przykręć jej podstawę do czegoś szerokiego,stabilniejszego [jakaś płyta] i po kłopocie.
stawek Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Koledzy a lepszym wyborem będzie pompka stacjonarna ręczna, taka jak w powyższych przykładach czy może nożna tzw. samochodowa ? Za jakieś 6 dyszek kupię coś sensownego czy szkoda zawracac sobie głowe ?
Fenthin Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 - żebym się nie musiała szarpać zakładając i zdejmująckońcówkę z wentyla Przemyśl w takim razie zakup pompki z nakręcaną głowicą. Niestety takie produkty są w ofercie droższych marek, ale z drugiej strony pompka to zakup na lata. Gdybyś była zainteresowana tym kierunkiem, od siebie mogę polecić produkty Lezyne. Używam podłogowej Sport Floor Drive. Podobny patent mają także pompki Birzman i któryś Topeak. @up Pompka nożna ma tę zaletę, że łatwiej ją schować, gdy nie masz specjalnie miejsca, by przechowywać sprzęt. Stabilniejsze i wygodniejsze w obsłudze wydają się być pompki ręczne. W granicach 60zł znajdziesz niezłe produkty Beto
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.