Wawrus Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Odkleja mi się żelowa osłonka z wewnętrznej strony kasku chroniąca przed otarciami czoła. Ma ktoś może jakiś fajny pomysł czym można to skutecznie zastąpić? http://zapodaj.net/69e2c7c3c7756.jpg.html
Mod Team sznib Napisano 23 Marca 2015 Mod Team Napisano 23 Marca 2015 Najlepiej jeździć w Buffie pod kaskiem. Wszelkie gąbki etc. z czasem się zużywają, bo mają kontakt z potem. Ja zawsze zakładam Buffa pod kask i gąbki jak nowe. Polecam.
RAFX79 Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 ja takze uzywam takiej czapeczki pod kask, nawet latem , wchlania pot i jest bardzo wygodna
Wawrus Napisano 23 Marca 2015 Autor Napisano 23 Marca 2015 Jednak wolałbym mieć bezpośrednio kask na głowie. W buffie będzie mi za gorąco.
Mod Team sznib Napisano 23 Marca 2015 Mod Team Napisano 23 Marca 2015 Kwestia przyzwyczajenia. Ja jeżdżę w Buffie nawet w największe upały w lecie. Jak jednak nie dasz się przekonać to szukaj zastępczych gąbek od producenta kasku, większość znanych producentów takie zestawy oferuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.