impa Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dziś: 100,23 km ze średnią 30,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) 81 km, avs 31 km/h. W tym miesiącu przekroczyłem 1000 km, a w całym roku już ponad 5k km. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 U mnie dziś 50 km .Koło się kręci [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Po za roboczym standardem doszło jeszcze dobrych kilka służbowo... ale mało to... własnie z kumplem ustalamy trasę na sobote minimum 50 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 no i koniec dobrego, znow wieje ale mowie co tam i tak 32,5 km ze srednia 26,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ech ten wiatr... a już było tak miło. Dzisiaj Pracowe standardowe 36 kilo, a potem niecałe 3 km. rowerowej "wyprawy" z najmłodszymi składowymi rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Dziś z rana demontaż tylnego koła z roweru. Demontaż kasety, tarczy, opony i dętki. Koło zaniesione do serwisu w celu nowego zaplatania z użyciem nowych szprych i nypli. Mam nadzieję, że rozwiąże to problem pękających ostatnio szprych. Zacząłem odkładać kasę na nowe kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Dziś rano w ulewie do pracy, powrót spokojnie i własnie wróciłem z piwnicy z czyszczenia i smarowania napędu przed planowana na jutro wyprawą z kumplem Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 I ja małe co nieco przy rowerze dziś tylko 15km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Dziś: 82,12 km ze średnią 28,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr300 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wyeliminowanie luzów na sterach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Odebrałem dziś koło po wymianie szprych i nypli. Zmontowałem w całość, założyłem do roweru i rower powędcrował na wieszak. Dziś i jutro praca. W poniedziałek pojeżdżę i mam nadzieję, że już nic nie będzie cykać, strzelać i szprychy nie będą pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wlasnie wrocilem z przejazdzki :-) I tak 104,12 km ze srednia 24,5 km/h Niezle mnie zmoczylo, ale warto bylo :-D przynajmniej mocno nie wialo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Przypadkowo rozebralem manetke X9, ale ze zlozeniem juz tak latwo nie bylo, umeczylem sie grubo, bez pomocnych filmikow zeszlo by mi chyba z dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 82 km z kumplami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Dziś: 100,32 km ze średnią 29,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dzis tylko 1323 metry na stacje na myjke cisnieniowa ( po wczorajszej jezdzie ) pozniej smarowanie lancucha i na koniec wymienilem detke z przodu, bo wczoraj podczas powrotu nie chcialo mi sie wymieniac i musialem 2 razy dopompowywac kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dziś: 80 km ze średnią 29,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wczoraj piękny dzień, 74 km w żwawym tempie do połowy. A w połowie niestety gleba i szlify… Na szczęście nic się nie stało ani koledze, ani mnie. Rowery też spoko, lewa manetka trochę pokrzywiona . Dzisiaj też razem się wybraliśmy na krótszą i trochę wolniejszą jazdę: 70 km, avs 30 km/h Pogoda bajka, strupy małe, humory dopisują. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Po tej szkockiej pogodzie w kratę, dziś musiałem odrobić straty kilometrów. 92km w 3:17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dziś 78 km po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Średnia 29,9 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Benny, To są piękne tereny. Masz zarejestrowaną trasę ze śladem gps? Jeśli nie, to może mógłbyś ją narysować? Niezależnie czy trasa drogowa czy bardziej mtb - pewnie przyda się innym. Daj znaka. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Na ten dzień czekałem cały weekend Chwilę po południu wybrałem się na ostre kręcenie po lesie. Przy okazji chciałem spradzić jak będzię pracować i się zachowywać tylne koło po wymianie szprych i nypelków. Kółko kręci się bardzo dobrze. Nie słychać żadnych irytujących mnie wcześniej odgłosów cykania, strzelania itp. Teraz już wszystko pracuje jak się należy. Naprawa koła i wymiana hamulców przyniosła oczekiwane rezultaty Dystans dzisiejszej jazdy wyniósł niewiele ponad 31 km i 372 m przewyższenia. Było dość ostro jak na moje możliwości. Średnie tętno 162, a maksymalne 196. Teraz kilka godzin odpoczynku i można iść z uśmiechem na twarzy do pracy zarabiać pieniążki na nowe kółka i amorek Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Kupno kasku. Miejmy nadzieję, że nie będe go musiał zbyt szybko testowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Dziś miałem pojechać PROGRAM OBOWIĄZKOWY, czyli 53 km, jednak musiałem zrezygnować, bo ... podleciał pies i uje.ał mnie w nogę. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez slaweuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi