mihaurs2 Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Ja mam Rocket Rony i właśnie miałem zamiar pozbywać się dętek, ale widzę, że może nawet nie ma sensu się brać Obręcze to DT Swiss 533d... Myślicie, że opony Geax/Vittoria dadzą się na tym uszczelnić? Myślałem o Saguaro i Gato? Ja bym najpierw spróbował... na dt swissach raczej nie ma jakichś mega problemów, kilku kolegów w teamie jeździ na dt swiss/schwalbe i na mleku..
seraph Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Spróbowałem i udało się, ale dopiero po pierwszym nabiciu bez wkręconego zaworka w wentyl - wcześniej za nic nie chciały się napiąć. Tylną na dodatek trzeba było kleić, bo dziura była konkretna na grzbiecie. Opony siedzą już 2 dni bez spadku ciśnienia, a przejechały 50 km momentami konkretnych wertepów. Na asfalcie zdarzyło się nawet 60 km/h złamać... Wrażenia więcej niż pozytywne Na Vittoria przesiądę się widać dopiero jak te zetrę do zera. Widać u Ciebie to kwestia obręczy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.