sznurrek78 Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Witajcie, dokonałem zakupu ostatnio roweru Romet Orkan 4.0 2015; Rower super, ale za nic nie mogę znaleźć jakiejś podpórki centralnej do niego; Ma on dziwne otwory montażowe, nie w pionie, jak większość rowerów, a w poziomie; Zrobiłem zdjęcie i załączam je to posta; Mam pytanie czy ktoś z Was ma podpórkę pasującą do takiej ramy? Ktoś może mógłby mi pomóc znaleźć rozwiązanie; Z góry wielkie dzięki
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lutego 2015 Mod Team Napisano 19 Lutego 2015 To nic dziwnego. Zwykły otwor do mocowania dolnej cześci błotnika... Szacunek... I.
sznurrek78 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Napisano 19 Lutego 2015 Dobra, może to i otwór pod mocowanie błotnika, trochę się wygłupiłem, ale ostatni rower miałem dobre 18 lat temu (tak, są na świecie takie przypadki) Nie zmienia to faktu, że nie wiem, jaką podpórkę tam zamontować; i czy da się tam zamocować podpórkę;
yarad Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Gdy brak otworu montażowego można zastosować stopkę centralną wyposażonę w obejmę dolnego widelca. Coś jak to: http://allegro.pl/nozka-podporka-accent-classic-27-28-srebrna-w-wa-i5055594947.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.