Skocz do zawartości

[pompka] Gdzie dostanę główkę do giant control tower?

dereza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,tak jak w temacie,gdzie można dokupić taką główkkę,końcówkę do tej pompki?pompuje mi tylko wentyle samochodowe,presty już nie chce pompować nie wiem dlaczego,

chodzi mi o taką końcówkę jak na zdjęciu,albo może da się to jakoś naprawić?ktoś miał podobny problem?

Giant Control Tower 1

inflador-bicicleta-de-pie-giant-control-

Napisano

Na to wpadłem,na razie używam tego co pokazałeś,pisałem nawet do giant,ale nikt nie odpowiedział.

Jedynie na jednej stronie znalazłem firmy Topeak,żenada,że nie ma nawet gdzie kupić główki do takiej drogiej pompki,wychodzi na to,że lepiej kupować pompki tanie,bo jak taka droższa się popsuje to nawet nie ma gdzie kupić głupiej główki

Napisano

Dzięki panowie,wybiorę którąś z waszych propozycji,czyli jest do kupienia,nie oryginalna,ale jakaś podróbka też może być,ważne żeby gwint pasował.

Napisano

Ok panowie,zamówiona w Deku z linka,który podał Schwefel,po prostu obrobiła się uszczelka w tej główce od pompowania Presty,wystarczyło by wymienić uszczelkę,ale tego się chyba dokupić nie da,no nic końcówki nie są drogie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...