Skocz do zawartości

[Ruda Śląska] gdzie, z kim i kiedy na rower

Lucas76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moim ograniczeniem jest czas, więc ja na jakieś dłuższe wypady w tygodniu to się nie bardzo piszę. W weekendy zresztą podobnie :(

Napisano

No, no, już wiem jakby to nawet ciekawie połączyć, jest wyzwanie na jakiś dłuższy weekend.

Napisano

Jutro rano, ok. 8 będę jechał moją trasę z lekką modyfikacją. Chętnych zapraszam o 8.20 przy drodze pożarowej nr 61.

Paweł

Napisano

Fajna trasa troche mało lasem ale żałyje ze nie przyjechałem.

Moze kiedys posmigamy po lasach razem.

Jakby sie ktos kiedys w beskidy wybieral niech napisze w tym dziale i bedzie nas wiecej. :)

Napisano

Remel mało po lasach ale za to było parę akcji przelot sarny przed kołem i OTB do kałuży kumpeli, dzika nie spotkaliśmy. ;p Następny nocny będzie w maju bo w kwietniu mamy Masę Krytyczną i Rajd Kraków Trzebinia ;p

Napisano

No to w maju powinno byc fajnie bo cieplej. Moze zaplanujecie wiecej po lasach? Dziki, sarny, wielka stopa i inne atrakcje.

Napisano

Trasa rewelacyjna, imponująca ilość kilometrów.

.....cóż, bardzo żałuję, że nie dotarłem....ale następnym razem, zrobie wszystko żeby dotrzeć do Was....

Napisano

W maju ja robię nocny on dopiero czerwiec.I już wiem chyba co zrobię Przez Lasy Murckowskie do Oświęcimia. W kwietniu 25 mamy Kraków Trzebinia rajd ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...