Skocz do zawartości

[Zapięcie oraz Licznik] Sigma12.12 STS KRYPTOFLEX 1518

Mar9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Czy ktoś z Was korzystał lub posiada licznik Sigma 12.12 STS ( wersja bezprzewodowa), cena w cale nie jest taka zła około 120 zł na allegro. Jakie macie odczucia co do tego licznika ?

Druga rzecz szukam alternatywy dla mojego U locka, chodzi mi o zapięcie jak bd zostawiał rower na jakieś 30 min powiedzmy pod sklepem czy coś w tym stylu, myślę and KRYPTOFLEX 1518 ( posiada 3/10 pkt lub 5/8 w zależności os sklepu/skali). Cena około 110 zł 

Pozdrawiam.

Napisano

Ja mam wersje przewodową i nie narzekam.

Jeszcze nie użyłem 2 funkcji : odliczania czasu i odległości .Wrażenia jak najbardziej pozytywne.

Napisano

Druga rzecz szukam alternatywy dla mojego U locka, chodzi mi o zapięcie jak bd zostawiał rower na jakieś 30 min powiedzmy pod sklepem czy coś w tym stylu, myślę and KRYPTOFLEX 1518 ( posiada 3/10 pkt lub 5/8 w zależności os sklepu/skali). Cena około 110 zł

Linka -> poziom zabezpieczenia 1, czyli w większości przypadków chroni przed przypadkowymi nieuzbrojonymi złodziejami.

Po co szukać gorszej alternatywy jak już masz zapięcie?

W tej cenie można mieć Keeper Integrated Chain, co z pewnością więcej wytrzyma niż linka, choć osobiście uważam, że to jeszcze słaba ochrona.

Napisano

Ja mam trekinga ,dlatego wybrałem przewodowy.Na dłuższe trasy będzie wykorzystywany smartfon z powerbankiem  . Dla mnie ma wszystkie podstawowe funkcje , dużo ludzi będzie polecać 16.12 który ma czujnik kadencji i możliwość podpięcia pod 2 rowery.

Napisano

Wydaj mi się że może być dobrym odstraszakiem dla złodziei.

To już kwestia jaki masz rower, jeżeli jakiś lepszy, to ten łańcuch może być słabym straszakiem.

Jakie masz obecnie zapięcie i czemu chcesz zmieniać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...