Skocz do zawartości

[1000zł] rower przeważnie na miasto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten który podałaś jest zrobiony z części może nie wysokiej klasy, ale nie ma tam chińszczyzny, jest również Twój rozmiar, moim zdaniem będzie dobry. 

Napisano

Mi się zdaje, że najlepiej jednak iść do sklepu rowerowego.

Po oglądać po przymierzać, pojeździć i ewentualnie jeszcze taniej szukać.

:)

Napisano
A jak już znajdziemy za 1500 , to chyba będziemy szukać za 1700 z tarczami - bo bardziej bojowo wyglądają ?

No z kobietą to od razu wesoło na forum. Jakie ożywienie hehe ;)

Z Kandsem jest taki problem, że nie ma rozmiarów. Znalazłem Ci damkę na tych częściach i kołach 28 za jakieś 1200zł ale marudzisz ok.

Zostaje przy tym co mówiłem by dozbierać sobie troszkę kasy jakieś 1300-1500zł i poczekać może na Kandsa z 2015 roku. Nie wiem kiedy wypuszczają te rowery na rynek. Trzeba by było spytać tutaj osób bardziej w temacie tej firmy i rowerów.

Napisałbym kilka e-mailów do sklepów gdzie sprzedają obecne Kandsy i do sprzedawców z allegro. Kiedy mogą mieć nowe rocznikowe.

No szkoda, że prócz damek nic z 2014 - oczywiście Kandsa dla Ciebie nie będzie. Dobry moment bo jak sama zauważyłaś są spore obniżki. Dlatego dozbierają na tą dopłatę i kup Kandsa z 2015.

Chyba, że ktoś coś jeszcze doradzi. Nie myślałaś a rowerach z decathlonu - również chwalą sobie ludzie.  Chyba skradziony miałaś z decathlonu ale nie chcę już wchodzić na pierwszą stronę.

Napisano

Na kandasa to poczekasz ...

Zresztą decathlonowego poprzednika nic nie jest w stanie  przebić - fragment specyfikacji:

>>Obrotowe manetki SRAM MRX 21 przełożeń, umożliwiające podjazdy pod najbardziej strome zbocza <<

żeby się nie męczyć pod górę, szukaj z takimi manetkami  :)

Napisano

Scud crossland :)  - to krewniak kandsa;    wprawdzie to znów głównie damki z zapasów zostały - ale dla lady żaden wstyd jeździć z taką ramą, skoro się i niektórzy macho nie wstydzą - bo przedkładają wygodę nad pseudopoprawność rodzajową :) :)

Google w ruch i namierzysz ... a gdyby był problem to np tu :

http://allegro.pl/rower-scud-crossland-28-suntour-shimano-alivio-i4943191919.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Sport+i+Turystyka-3919_Rowery+i+akcesoria-16414_Rowery-16420_Crossowe-125055

Napisano

Pablo nie o to chodzi że się wstydzę, po prosu dla mnie damki są obrzydliwe.. Nie wygląda to ładnie, a chcę żeby rower był praktyczny i dobrze wyglądał, więc proszę Was wszystkich nie proponujcie mi już damek. :)

A co sądzicie o tym? http://allegro.pl/rower-romet-rambler-2-0-rama-17-wyprzedaz-25-i4898471443.html

Lub o tym, bardziej o tym ---> http://swiatrowerow.com.pl/pl_PL/p/prod/1196

Napisano

Ja się cieszę przeokrutnie. Co prawda nie udzielałem się, co będzie mi ciążyło do końca mych dni, ale śledziłem ten wątek z zapartym tchem, niczym kolejny odcinek mody na sukces... Gratuluję!

Napisano

Nawet przez chwilę nie myśl o tęsknocie za nami i zerwaniu kontaktu :)  - regułą forum  jest podzielenie się wrażeniami z jazdy a takoż i ogólnymi, jak już rowerek dotrze na miejsce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...