Skocz do zawartości

[Rower 2500zł] uniwersalny góral

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciężko o rower MTB z mocowaniami pod bagażnik obecnie. Już prędzej ATB. Możesz też pobawić się w bagażniki przystosowane do ram bez mocowań, ale to na pewno drożej.

No chyba, że cross - one prawie zawsze mają

Napisano

No  właśnie kicha :(  jak coś mi wpadnie w oko to znowu odpada z jakiegoś powodu już miałem zamiar  się zdecydować na tego mustanga, a seria rambler ?, no chyba że jest jeszcze coś ciekawego godnego uwagi :) .

Napisano

Witam :)   ponownie  nadal się rozglądam :P  tym razem  w jednym sklepie proponują mi w dobrej cenie z rabatami : Haibike Big Curve SL 27.5, 2013r ,  zachwalali że niby dobry  i ma osprzęt deorę i gazowo olejowy amortyzator  nie znam marki i ten rocznik  :icon_confused:  co wy na to ?

Jeszcze  scott aspect 710 2015  też  fajnie wygląda :)  dobry  osprzęt , co myślicie o tych rowerach ? 

:) 

Napisano

A bagażnik? To niby rowery ATB, ale i tak nie posiadają... Poszukaj może dystrybutorów northteca w okolicy i zapytaj czy nie zaproponowaliby czegoś z rocznika 2014.

Jeśli coś zostało to masz sporą szansę na zniżkę i te rowery mają takie ramy, że i błotniki i bagażnik i osłony łańcucha pozakładasz.

Napisano

Aspect posiada mocowanie na bagażnik, świetny rower choć cena katalogowa jest z kosmosu (najlepiej kupić na wyprzedaży rocznika), trochę tańsza a również fajna jest 720

Napisano

A cóż  to za wynalazek ten  northtec :)  , szukałem trochę w necie /sklepach ale jakoś mało info na jego temat ,

Chodziło ci o :

http://nrowery.pl/2015/mtb-275/gravityxt

To chyba ich naj wypasiony model za wielkiego wyboru nie mają , a jak u nich z ramami ? nie pękają , niby osprzętowo wygląda nie źle ale ogółem czy warto ,

Jeśli chodzi  patrząc   z punktu widzenia technicznego to chyba ten haibike  wdaje się byś najlepszy dobry osprzęt chyba dobry amortyzator , najlżejszy  itp. tylko jego wiek :(

I scott,   A co do cen właśnie to te  trzy mi proponowali po rabacie właśnie w tej   samej cenie   :icon_confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...