wojtas7 Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Mam taką korbę i nie dostałem z rowerem takich podkładek. Czy one są konieczne?
Mod Team Puklus Napisano 17 Października 2014 Mod Team Napisano 17 Października 2014 Jeżeli gniazda pedałów nie są w jakiejś dziwnej technologii wykonane, to nie wydaje mi sie. Dla spokoju możesz kupić zwykłe cienkie podkładki i je tam dać
Mod Team michuuu Napisano 17 Października 2014 Mod Team Napisano 17 Października 2014 Podkładki mają zapobiegać uszkodzeniu powierzchni styku z pedałem przy przykręcaniu.
wojtas7 Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 nie zamierzam pedałów odkręcać więc już nic nie będę ruszał. a ciekawe bo w google jest sporo zdjęć nowego roweru i z podkładkami i bez podkładek.
krzysiekmz Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Niektore pedaly wymagaja podkladek, inaczej po wkreceniu nie bede sie obracaly. Jednymi z nich sa Race Face np. model Atlas. Sam nabylem ostatnio korby Race Face Ride 100mm i bylem zdziwiony. Pozdrawiam.
Mod Team Puklus Napisano 20 Października 2014 Mod Team Napisano 20 Października 2014 Jeżeli oś pedałów jest na równi z korpusem mogą sie nie chcieć obracać. Ale skoro autor tematu już je ma i jeździ to jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.