HeyMacarena1 Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 Hej. Na początku muszę zaznaczyć, że jestem w temacie całkowicie zielony. Chciałbym zapytać się ogarniętych w temacie co mogli(o ile da się) w tym przedziale cenowym polecić. Mam 15 lat i chcę niedługo kupić rower, który nadawał by się na trasę szkołą-dom-sklep-znajomi i co najważniejsze do zjazdów. Mieszkam w województwie Lubelskim niedaleko Roztoczańskiego Parku Narodowego i Zwierzyńca więc jeśli o trasę chodzi to coś się znajdzie. No więc liczę na to, że stanie się cud i jednak znajdziecie coś dla mnie.
tobo Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 Za te pieniądze nie znajdziesz roweru do tego celu sensownie skonfigurowanego i/lub w stanie akceptowalnym do użytkowania (rowery używane).
modrzew Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 Nie stanie się żaden cud. Zjazdówka ani tyle nie kosztuje, ani nie posłuży do niczego innego poza zjazdem. Budżet co najwyżej na jakiś używany rower XC, albo nowy wyrób Transroweru, raczej do rekreacyjnej jazdy. Kolejny temat o DH z bardzo niskim budżetem, mozesz się w sumie podpiąć pod temat kolegi obok. I po raz kolejny wypada spytać czy rzeczywiście masz na myśli downhill, czyli wjezdzasz wyciągiem na stok i prujesz w dół czy chodzi o zwykłe poszlajanie się po górkach tylko dumnie nazwane DH bo przecież czasem się skądś zjedzie?
CzikO Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 No niestety cudów nie będzie. Musisz zbierać kasę i trochę poczytać bo w twoim budżecie zmieści się co najwyżej jakaś sztywna rama.
HeyMacarena1 Napisano 11 Października 2014 Autor Napisano 11 Października 2014 Z tym XC to doby pomysł(terenów pod dostatkiem). Masz może na myśli coś konkretnego w tej cenie? Wielkie dzięki za zainteresowanie muszę się jakoś odnaleźć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.