Skocz do zawartości

[1000-1200] rower DH dla zielonego.

HeyMacarena1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej.

Na początku muszę zaznaczyć, że jestem w temacie całkowicie zielony. Chciałbym zapytać się ogarniętych w temacie co mogli(o ile da się) w tym przedziale cenowym polecić. Mam 15 lat i chcę niedługo kupić rower, który nadawał by się na trasę szkołą-dom-sklep-znajomi i co najważniejsze do zjazdów. Mieszkam w województwie Lubelskim niedaleko Roztoczańskiego Parku Narodowego i Zwierzyńca więc jeśli o trasę chodzi to coś się znajdzie. 

No więc liczę na to, że stanie się cud i jednak znajdziecie coś dla mnie. :)

Napisano

Nie stanie się żaden cud. Zjazdówka ani tyle nie kosztuje, ani nie posłuży do niczego innego poza zjazdem.

Budżet co najwyżej na jakiś używany rower XC, albo nowy wyrób Transroweru, raczej do rekreacyjnej jazdy.

Kolejny temat o DH z bardzo niskim budżetem, mozesz się w sumie podpiąć pod temat kolegi obok.

I po raz kolejny wypada spytać czy rzeczywiście masz na myśli downhill, czyli wjezdzasz wyciągiem na stok i prujesz w dół czy chodzi o zwykłe poszlajanie się po górkach tylko dumnie nazwane DH bo przecież czasem się skądś zjedzie?

Napisano

No niestety cudów nie będzie. Musisz zbierać kasę i trochę poczytać bo w twoim budżecie zmieści się co najwyżej jakaś sztywna rama. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...