Skocz do zawartości

BikeExpo 2015

terrago

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybiera sie ktoś do Kielc na BikeExpo 2015 25-26.09? W razie czego chętnie dorzucę sie do paliwa. Mogę też jechać jeśli zbierze sie grupa 3-4 osób (i oczywiście zrzucą sie na paliwko). W razie czego jestem z Pszczyny.

Zainteresowanych tematem proszę o kontakt na priv.

Pozdrawiam, M.

Napisano

A kto powiedział, że ja lub ktoś z pasażerów nie prowadzimy działalności gospodarczej w tym zakresie - to raz. Jak to mądrze ujales nie wiem czy jest sens jechać w sobotę, gdyż moze sie okazać, że dla "ludzi z ulicy" będzie co najwyżej trochę papierów, makulatury i resztki ekspozycji do wyprzedania (z 50% stoisk które tam były pierwotnie). Natomiast tak jak wspomniałem powyżej temat do uzgodnienia na priv.

Napisano

gdyż moze sie okazać, że dla "ludzi z ulicy" będzie co najwyżej trochę papierów, makulatury i resztki ekspozycji do wyprzedania

Dwa poprzednie roki temu "trochę" tak właśnie było. Ostatniego dnia dla zwiedzających "nie z branży" pozostały "resztki" późnymi godzinami popołudniowymi większość wystawców juz się zwijała bo musieli pozostawić halę czystą do końca dnia (następnego dnia zaczynały się już inne targi o ile pamiętam)
Nie da się ukryć, że dla "branżowców" jest trochę więcej atrakcji i możliwości przetestowania niż dla innych. Zresztą tak jest prawie zawsze na targach branżowych.

Pozdrawiam i być może do zobaczenia jutro na miejscu ;)
Napisano

nikt nie powiedzial, ale moze nie wszyscy o tym wiedza, wiec chyba lepiej napisac zeby ktos nieswiadomy sie nie rozczarowal na miejscu? :)

A kto powiedział, że ja lub ktoś z pasażerów nie prowadzimy działalności gospodarczej w tym zakresie - to raz. Jak to mądrze ujales nie wiem czy jest sens jechać w sobotę, gdyż moze sie okazać, że dla "ludzi z ulicy" będzie co najwyżej trochę papierów, makulatury i resztki ekspozycji do wyprzedania (z 50% stoisk które tam były pierwotnie). Natomiast tak jak wspomniałem powyżej temat do uzgodnienia na priv.

Dlaczego rok ? :)

bo w tamacie jest 2015 ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...