terrago Napisano 24 Września 2014 Napisano 24 Września 2014 Wybiera sie ktoś do Kielc na BikeExpo 2015 25-26.09? W razie czego chętnie dorzucę sie do paliwa. Mogę też jechać jeśli zbierze sie grupa 3-4 osób (i oczywiście zrzucą sie na paliwko). W razie czego jestem z Pszczyny. Zainteresowanych tematem proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam, M.
wawmann Napisano 24 Września 2014 Napisano 24 Września 2014 z tym ze dla ludzi 'z ulicy' otwarty jest tylko dzien 27.09. dwa wczesniejsze sa dla 'ludzi z branzy' ....
terrago Napisano 24 Września 2014 Autor Napisano 24 Września 2014 A kto powiedział, że ja lub ktoś z pasażerów nie prowadzimy działalności gospodarczej w tym zakresie - to raz. Jak to mądrze ujales nie wiem czy jest sens jechać w sobotę, gdyż moze sie okazać, że dla "ludzi z ulicy" będzie co najwyżej trochę papierów, makulatury i resztki ekspozycji do wyprzedania (z 50% stoisk które tam były pierwotnie). Natomiast tak jak wspomniałem powyżej temat do uzgodnienia na priv.
lukeps Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 gdyż moze sie okazać, że dla "ludzi z ulicy" będzie co najwyżej trochę papierów, makulatury i resztki ekspozycji do wyprzedania Dwa poprzednie roki temu "trochę" tak właśnie było. Ostatniego dnia dla zwiedzających "nie z branży" pozostały "resztki" późnymi godzinami popołudniowymi większość wystawców juz się zwijała bo musieli pozostawić halę czystą do końca dnia (następnego dnia zaczynały się już inne targi o ile pamiętam)Nie da się ukryć, że dla "branżowców" jest trochę więcej atrakcji i możliwości przetestowania niż dla innych. Zresztą tak jest prawie zawsze na targach branżowych.Pozdrawiam i być może do zobaczenia jutro na miejscu
Poochaty Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 Umawiacie się na jutro i będziecie tam rok koczować pod targami?
wawmann Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 nikt nie powiedzial, ale moze nie wszyscy o tym wiedza, wiec chyba lepiej napisac zeby ktos nieswiadomy sie nie rozczarowal na miejscu? A kto powiedział, że ja lub ktoś z pasażerów nie prowadzimy działalności gospodarczej w tym zakresie - to raz. Jak to mądrze ujales nie wiem czy jest sens jechać w sobotę, gdyż moze sie okazać, że dla "ludzi z ulicy" będzie co najwyżej trochę papierów, makulatury i resztki ekspozycji do wyprzedania (z 50% stoisk które tam były pierwotnie). Natomiast tak jak wspomniałem powyżej temat do uzgodnienia na priv. Dlaczego rok ? bo w tamacie jest 2015
terrago Napisano 6 Października 2014 Autor Napisano 6 Października 2014 Toż skrupulatny sie trefił. Temat nie aktualny, można zamknąć ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.