Skocz do zawartości

[1000-1200] rower crossowy

Hawkeye92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A w czym jest lepszy od tego Kandsa? Dwieście złotych to jednak sporo hajsu, jest lżejszy? Trwalszy będzie czy jak? na razie najbardziej skłaniam się do Kandsa właśnie. No i to jest 19" a ja potrzebuję chyba 21".

Napisano

Niestety tak już jest, że zawsze znajdzie się powód, żeby dopłacić ;). I tak na rower, najprawdopodobniej ten http://allegro.pl/super-szybki-cross-kands-maestro-28-alivio-2014-i4618278662.html + dodatkowo zapięcie, błotniki i oświetlenie wydam 1320zł, wydanie powyżej 1500zł już mi się nie widzi, wtedy nie wiem czy bym już nie wolał w lokalnym sklepie rowerowym kupić tego Unibike'a Crossfire bo raz, że jest w wersji 21" a dwa, że jednak kupno lokalne oznacza łatwiejszą obsługę ewentualnej gwarancji ;). Ale skoro ten co go linkuję jest w porządku to najpewniej na nim skończę, tylko dogadam się mejlowo ze sklepem który go sprzedaje, dzięki za pomoc gajz!

Napisano

Podepne sie pod temat, bo mam podobny problem.

Potrzebuje taniego, ale porzadnego crossa dla brata. Minimum poziom Lazaro V2, ale pod uwage biore tez dolozenie do ok. 1300 zl max.

Linkowany wczesniej Keller nie jest juz dostepny na Allegro, takze na placu boju pozostaja chyba glownie Lazaro V3 i Kands Maestro. Wiem, ze sa to praktycznie blizniacze rowery, z tego co zauwazylem to jedna z niewielu roznic sa hamulce. Czy warto zwracac na to uwage, czy wziac po prostu to, co jest tansze? Czy jest jeszcze jakis porownywalny rower w tej cenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...