eml86 Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Witam, Czy ktoś mógłby się odnieść czy ta korba jest warta 100zł w widocznym stanie ? Czy blat nie jest zajechany? Dla mnie ciężko na moje oko to stwierdzić. Z góry dzięki za odpowiedz i za poświęcony czas. Proszę o krótką i zwięzłą odpowiedź' Planuję ją wpakować do kony dawg 2008. http://img26.olx.pl/images_tablicapl/178527287_1_1000x700_korba-shimano-slx-suport-brzeziny.jpg Pozdrawiam
seraph Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Blat jest nadgryziony, ale nie zajechany. Środkowa zębatka i młynek wygląda dobrze tzn. na tyle na ile wygląda zza blatu O ile nie jeździsz siłowo to tych zębatek się używa najczęściej i będzie śmigać jeszcze ładne kilometry wg. mnie. A i blat jest założony niepoprawnie. Na zdjęciu przy ziemi z blatu wystaje bolec, który powinien znajdować się za ramieniem korby. Chroni on przed zakleszczaniem się łańcucha pomiędzy korbą, a zębatka w przypadku spadnięcia.
Mod Team Puklus Napisano 13 Września 2014 Mod Team Napisano 13 Września 2014 Jak za 100 złto nie najgorsza oferta. Blat można podreperować, a stan wizualny nawet ok. o ile korba nie ma wad ukrytych jest ok.
eml86 Napisano 13 Września 2014 Autor Napisano 13 Września 2014 Dzięki za pomoc. Czyli brać kupować, kasiory nie żałować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.