Skocz do zawartości

[rower] Northtec okazja.

Piotr80

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciekawostka, adres firmy Artex, która sprzedaje/produkuje(?) Nothtec-i ...czyli padają najwyraźniej. W takim razie rowery nowe prawdopodobnie.

Napisano

Skoro uważasz, że problem ma cała firma to po co w każdym możliwym poście wciskasz ludziom te rowery? Jak firma padnie to do ciebie powinni się zgłaszać z ewentualnymi roszczeniami gwarancyjnymi :)

Napisano

Po pierwsze nie wciskam tylko proponuję bo maja te rowery dobry stosunek cena - osprzet. Po drugie nie jestem księgowym ani żadnym kierownikiem tej firmy aby wiedzieć na jakiej zasadzie funkcjonuje Northec. Jak Twoja głowa tego nie pojmuje to nie mój problem <_<

• Mod Team
Napisano

Skoro uważasz, że problem ma cała firma to po co w każdym możliwym poście wciskasz ludziom te rowery?

Piszesz byle pisać czy jest jakiś niedostrzegalny sens tego?

Napisano

Skoro uważasz, że problem ma cała firma to po co w każdym możliwym poście wciskasz ludziom te rowery? Jak firma padnie to do ciebie powinni się zgłaszać z ewentualnymi roszczeniami gwarancyjnymi :)

Kolega Robszyld69 o domniemanych problemach firmy dowiedział się pewnie jak my wszyscy z tego tematu, więc nie wiem  dlaczego masz do niego pretensje że poleca niezły rower w dobrej cenie z resztą nie on jeden . Sam czekałem na ich rowery na 2015r ale niestety chyba się nie doczekam

Napisano

Jeśli uda mi się wyrwać, to może podjadę, ale tak na 50% - jeszcze się nie dowiadywałem, czy faktycznie nówki i jakie rozmiary ram. W cenach wywoławczych z pewnością warto, ale trudno powiedzieć, jakie będzie zainteresowanie.

Napisano

Trzeba by wiedzieć z którego rocznika te rowery, modela 2013 nie były dopracowane - geometria czy brak taperowanej sterówki w modelach  kołem 27,5" ..., jeśli to modele 2014 to warto brać nawet bez gwarancji.

Napisano

Wszystkim zainteresowanym proponuję w dniu licytacji zadzwonić jeszcze do Kancelarii Komornika i upewnić się, że licytacja nie została odwołana.

Wiem, że często tak się zdarza, bo w ostatniej chwili dłużnik znajduje jednak gotówkę...

Co do przypuszczeń odnoście kondycji finansowej producenta: salon firmowy to zazwyczaj odrębny podmiot. Kłopoty sprzedawcy wcale nie muszą oznaczać kłopotów producenta.

Napisano

przemekgrz, mozna polecic wiele rzeczy ktore sa dobrej lub swietnej jakosci, dostepne jako uzywane albo nawet nowe - czy to ze uwazam je za takie i ze je polecam oznacza ze ponosze odpowiedzialnosc za stan przedmiotu oferowanego w takiej czy innej aukcji?

Napisano

Rozmawiałem z osobą, która jest dobrym znajomym właściciela Northtec. Nie wie nic na temat tej licytacji, ale jeżeli chodzi o upadłość to jakaś plota. Firma ma się dobrze a we wrześniu startuje na targach z własnymi rowerami.

Napisano

Nie ma firmy Northtec, to tylko marka. Producentem/sprzedawcą jest FHPU Artex i to w jej siedzibie ma się odbyć aukcja, wiec ewidentna ściema.

Napisano

jakby ktoś chciał się wybierać...licytacja odwołana

a tak btw...ten dług to bardzo stara sprawa. z marką northtec nie dzieje się nic złego...tak jak ktoś wyżej napisał rozwijają się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...