yotomeczek Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Brakło mi pancerza na przednią przerzutkę... niestety w Bikemii sprzedali mi stanowczo za mało na dwie przerzutki. Zostało mi 65cm a potrzeba około 95cm. Gdzie w Łodzi kupię jutro 4mm biały pancerz do przerzutki? Może być ew. biały do hamulców. W Decathlonie chyba są ale 25pln za 2m... Może ktoś ma do odstąpienia? Chciałbym w końcu zakończyć składanie roweru Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2014 W zasadzie w każdym rowerowym dostaniesz biały pancerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yotomeczek Napisano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No cóż - chodziło o to że problem wyniknął w sobotę po 17 Pancerz kupiłem w niedzielę w Decathlonie. Dziękuję za wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.