Versus11 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam, interesuje mnie rower do street'u w przedziale cenowym od 700 do 1000 pln. Znalazłem ns holy z 2008, za 700- co o nim sądzicie? http://allegro.pl/rower-ns-holy-street-park-dirt-i4539647390.html
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 W tej cenie nic lepszego niż Holy raczej nie dostaniesz. Wygląda sensownie, obicia to norma ale skoro właściciel preferuje odbiór osobisty to nie ma problemów pojechać i obejrzeć czy wszystko jest ok.
Versus11 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 Z odbiorem osobistym jest mały problem, ja mieszkam na zachodnio-pomorskim a facet w Warszawie. Wysłał mi kilka zdjęć- proszę, zerknij... http://pokazywarka.pl/jys7gw/ Dzwoniłem, pytałem i dowiedziałem się, że siedzenie, gripy, mostek, kierownica i hamulce są zmienione na nowe. Mówił jeszcze, że w tylnej piaście są bardzo lekkie opory jak się zdejmie koło i nim zakręci i jeszcze było słychać szmery w suporcie... rozkręcił, nasmarował, dokręcił i problem znikł.
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Wygląda nieźle, rama oberwała w podsiodłówkę ale zdarza się. Poproś jeszcze o zdjęcie roweru bez siodełka i sztycy Wysłałem foty osobie która jeździła na Holy, jak odpisze dam znać.
Versus11 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 Rama oberwała przy transporcie od holy, oś koła oparła się o podsiodłówkę i tak oto się stało. Będę czekał na wieści. Wysłałem sms'a do sprzedawcy, jeżeli mu się uda zrobić to wyśle bo teraz nie ma go w miejscu gdzie rower jest. A po co zdjęcie bez siodełka i sztycy? ;p
MikeSkywalker Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 A po co zdjęcie bez siodełka i sztycy? ;p A po to że rama stalowa a sztyca alu. Jak ktoś nie zadbał mogła się zapiec i wtedy jest trochę zabawy z demolką poprzedniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.