Skocz do zawartości

[700-1000]Rower do street.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W tej cenie nic lepszego niż Holy raczej nie dostaniesz. Wygląda sensownie, obicia to norma ale skoro właściciel preferuje odbiór osobisty to nie ma problemów pojechać i obejrzeć czy wszystko jest ok. 

Napisano

Z odbiorem osobistym jest mały problem, ja mieszkam na zachodnio-pomorskim a facet w Warszawie. Wysłał mi kilka zdjęć- proszę, zerknij... http://pokazywarka.pl/jys7gw/

Dzwoniłem, pytałem i dowiedziałem się, że siedzenie, gripy, mostek, kierownica i hamulce są zmienione na nowe. Mówił jeszcze, że w tylnej piaście są bardzo lekkie opory jak się zdejmie koło i nim zakręci i jeszcze było słychać szmery w suporcie... rozkręcił, nasmarował, dokręcił i problem znikł. 

Napisano

Wygląda nieźle, rama oberwała w podsiodłówkę ale zdarza się. Poproś jeszcze o zdjęcie roweru bez siodełka i sztycy :)

Wysłałem foty osobie która jeździła na Holy, jak odpisze dam znać. 

Napisano

Rama oberwała przy transporcie od holy, oś koła oparła się o podsiodłówkę i tak oto się stało. Będę czekał na wieści. Wysłałem sms'a do sprzedawcy, jeżeli mu się uda zrobić to wyśle bo teraz nie ma go w miejscu gdzie rower jest. A po co zdjęcie bez siodełka i sztycy? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...