talento259 Napisano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2014 No niestety laserowym ploterem nie dysponuję Folia jest bardzo wytrzymała, to ta którą okleja się samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Też bym się skusił na komplet do "czarnych amorków" (z w 1 lub 2) jak by była możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Naklejki są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 pamiętajcie ,że również można nakleić to np.na kaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Zrób to na folii flex, bedzie dużo lepszy efekt, a nie bedzie widać cięć naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Flex ? Z tego co wiem to folia do aplikacji na koszulkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Tak, to folia na koszulki, żeby sobie nakleić albo naprasować - już nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 No wlasnie juz myslalem ze nie znam takiej.) Wiec ta folia nie nada sie do naklejenia na rame, bo mozna ja nakleic na bawelne itf pod wplywem wysokiej temp. Jedynie co to mozna zrobic wydruk na folii wylewanej, ktora bedzie ciensza i mniej wyczuwalna a zarazem bardziej plastyczna. Tak czy siak obojetnie jaka fokia nada sie na druk i naklejenie. Im lepsza folia tym drozsza naklejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastachaz Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 wysylka do UK ?plus pytanie czy jeszcze cos innego czy tylko forumowe robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Naklejki są jeszcze w sprzedaży. Bo kupiłbym parę sztuk. 2 małe kolorowo i 2 duże kolorowe A może by tak jakieś smyczki z forumrowerowe zrobić i breloki ? Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Wysyłka za granicę to żaden problem dla mnie, z tym że wiadomo - przesyłka będzie droższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Przyznaję się do błedu. Poligrafem nie jestem, a miałem okazję widzieć naklejanie folii flex wiec myślałem, że da się na wszystkim to kleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Od piątku 19.09 będzie dostępna wersja na czarny amortyzator - wiele osób pytało, więc postanowiłem zrobić taką. (zapożyczyłem z tematu o naklejkach). Tym samym wersje próbne zakończyły się i nie są już sprzedawane (te na białym tle) Można zamawiać. Wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Naklejki doszły już jakiś czas temu, ale ciągle nie było czasu by zrobić zdjęcie czy wrzucić na forum. Ale lepiej późno niż wcale: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Elegancko wygląda... Off top; Jeździsz na platformach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 A i owszem. Choć prawdopodobnie ostatni sezon. Poprawiłem też obrazek - klikacie i możecie obejrzeć go w pełnej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dodam jeszcze od siebie lepsze zdjęcia przy słonecznej pogodzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 na jasnych ramach wyglądają super,na czarnych niestety nic nie widać,trzeba by zrobić osobną serię na jasniejszych tłach niż kolor ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jest już taka naklejka w produkcji (wersja nr 4), na czarną goleń amorka - bardzo skromna - można podziwiać projekt na pierwszej stronie, jest edytowana Na dniach wydrukuję, to dodam jak wygląda cała rolka. Z takich nowości to jeszcze logo FR jest powiększone o 5mm w podstawie, bo parę osób napisało ze są kapkę za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 no ale to tylko jedna mała jest ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2014 To tak tymczasowo. Potem trzeba coś pomyśleć o rozszerzeniu oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Domyslam się. Kiedyś był koleś na tym forum który tez robił naklejki. Zrobił sporo wersjii,pozbierał zamówienia,troche wysłał,kasę wział i wsiąkł ;pFajnie, że ktoś znowu podjął temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Mam już nowy model Tutaj real-fotka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wszystkie naklejki sa super, najbardziej cieszy mnie ta na czarne tlo Sa plany na reszte naklejek na czarne tlo? W piatek zloze zamowienie na kilka sztuk, jakby ktos z Dublina chcial sie dolaczyc do zamowienia to nie ma problemu. Pzdr. edit: zamowienie zloze w piatek 3 pazdziernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Na razie tylko ta jest dostępna na czarne tło, aczkolwiek nie wykluczam innych projektów. Srebrne naklejki się już skończyły Następna partia będzie w środę, niemniej jednak zamówienia zbieram. Strasznie szybko się rozeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.