almaster Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam. Zajechałem obie śruby imbusowe w mostku. Jak je zdjąć i jak zmierzyć rozmiar, żebym wiedział jakie kupić? Ostatnio kierownica bardzo lekko mi się kręci i chciałem dokręcić stery. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam!
Lumperator Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 U Formickiego są: http://www.formicki-bike.pl/produkt.php?kod=10872&&id_pod_kat=50&&id_kat=3&&id_pp=201
szybkilopez Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Spróbuj wbić trochę większego troxa to może da się je wykręci.
almaster Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 Ok, dzięki! Jeśli się nie uda, będę kombinował. Może już za bardzo się zamartwiam. Po prostu chodzi mi o to że kierownica bardzo lekko chodzi. Mimo wszystko próbnie się przejechałem, nie trzymałem kierownicy i nie lata na boki. Po prostu z zadziwiającą gładkością chodzi Może nie ma się czym przejmować. Ale i tak kupię śrubki i to zrobię.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.