djtomas Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Witam! Jest ktoś na tym forum z Lublina? Z chęcią bym się spotkał, wymienił uwagi, pojeździł. POzdr. ps. jak wyedytować temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeNtOr Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Cześć ja jestm z lublina i mój brat też ,trochę jeździmy na bikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrzanoslaw Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 no mozna razem posmigac , moze w roku szkolnym kontakt znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olo_ Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 chetnie sie dołacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fefix Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 jestem z lublina............. też chętnie bym pośmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flisak Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jesli nie macie nic przeciwko zeby pojezdzic z wami to dajcie znac jak bedziecie sie gdzies wybierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verbcd Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Siemka Ja równiez szukam kompanan do dalszych tras jestem z okolic Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmrok Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 bry. skoro zbiera sie jakas ekipa rowerowa z lbn to trzeba bedzie odwiedzic mase w ostatni piatek wrzesnia. zakladam ze bedziecie ;] ps. na masie lipcowej bylo 5osob wiec troche nie wyszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja też chętnie moge sie wybrać na wspólne przejażdzki itp. Wrazie jakiejś masy czy coś piszcie na priva czy cóś Zmrok gdzie najczesciej umawiacie sie na mase?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flisak Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Na masie na 99% sie pojawie (to bedzie moja pierwsza masa krytyczna ), najlepiej zebysmy wszsyscy sie tam stykneli i ustawili sie na jazde. q3rman > http://mk.dashnet.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fefix Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 no to pozostaje tylko wybrać termin i jazda a co do masy to byłem 2 razy i raz na mono cycylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 na wrześniową masę i ja się piszę! tylko żeby tym razem ktoś był! :twisted: na ostatniej byłem sam albo wszyscy się zmyli jeszcze przed planowym rozpoczęciem. Oczywiście jestem otwarty na wszelkiego rodzaju inne wyjazdy, przejazdy, bardziej lub mniej zorganizowane :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmix Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jak nie zapomne i jak pogoda dopiesz (nie lubie jak pada) to sie pojawie na masie, bedzie to moj debiut na tej imprezie pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fefix Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 no to panowie może w niedziele 17tego powiedzmy o godzinie 12:00 na litewskim. co wy na to ??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmix Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Niestety ja odpadam nie ma mnie na wekendzie. Moze innym razem sie uda razem poszalec pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Cze wszystkim Też się chętnie przyłącze to co 17 września?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmrok Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ja odpadam, przeciez to srodek sesji ;] nie lepiej na mase przyjechac? 29 września 2006 -> godzina 18, Plac Litewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 mi to najlepiej pasuje w sobote i gdzieś koło połudna bo jestem z poza lublina (niemce) i na 18 to troche mi nie bardzo pasuje i pewnie dexter też by przyjechał ze mną tylko zeby to nie byo na 18 bo my z poza lbnu jestesmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 pisze na temat wspólnego wyjazdu Zapraszam wszystkich chętnych na wyjazd do Kazimierza w niedziele 1 paź o godzinie 11 na placu litewskim Póki co jest pewne 5 osób jeśli ktoś chce jechać to pisać tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De5troy3r Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 pisze na temat wspólnego wyjazdu Zapraszam wszystkich chętnych na wyjazd do Kazimierza w niedziele 1 paź o godzinie 11 na placu litewskim Póki co jest pewne 5 osób jeśli ktoś chce jechać to pisać tu A jaki typ trasy przeważa, jest to szosa, czy bardziej trasa XC? Hehe...bo zastanawiam się czy dam swoim ROMETEM rade przez pola Pozdrawiam, Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nie wiem ale połowa to na pewno XC jedż dziś na mase ja będe to się zgadamy 29 wrzesień godz 18 plac litewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.