Skocz do zawartości

[spodenki] prawidłowo ułożony pampers

asmo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to jest to że mam rozmiar XL, w kitach mam więcej niż w pasie i ciężko dobrać odpowiedni rozmiar, a spodenki są raczej dobrze dopasowane chyyba że mogę się mylić

Napisano

1) jeżdżę bez bielizny

2) są tak opięte że mi ślady z silikonów zostają,

może to model tej wkładki mi nie odpowiada

Napisano

Nie widzę innej opcji jak zbyt długie spodnie. Gdyby były zbyt małe to wkładka raczej by się wbijała w rowa i nie miała szansy na przemieszczenie do przodu, gdy są za duże odwrotnie.

Napisano

Może to głupie, ale "namacaj", czyt. sprawdź, gdzie masz te 2 kości na pośladkach, najszersza część pampersa powinna znaleźć się tak, by te kości się na nim opierały, tak samo z siodełkiem :)

Napisano

Nie widzę innej opcji jak zbyt długie spodnie. Gdyby były zbyt małe to wkładka raczej by się wbijała w rowa i nie miała szansy na przemieszczenie do przodu, gdy są za duże odwrotnie.

A ja mam odmienne odczucia. Jak miałem za mały rozmiar to wkładkę miałem z przodu a pod tyłkiem trochę jej brakowało. Zmieniłem na większy rozmiar i wszystko jest w normie - wkładka jest po prostu większa. 

Ale zakładam że to zależy od producenta i/lub modelu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...