Snaqu Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Posiadam rower kross hexagon v4, ma już trochę lat, a od nowości nie było nic wymieniane. Nie było takiej potrzeby. W tym miejscu gdzie zaznaczyłem na zdjęciu, gdy wjeżdżam na górkę albo pedałuje na stojąco. Słychać bardzo głośne trzaski. Nie mam pojęcia co to może być, może łożyska ? Proszę o pomoc i dzięki
Mod Team michuuu Napisano 17 Lipca 2014 Mod Team Napisano 17 Lipca 2014 Sprawdź czy korba jest dokręcona, jak jest ok. to wymień suport.
cervandes Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Zazwyczaj: pedały, niedokręcone miski suportu, suport. Zacznij od odkręcenia, zdjęcia korb, założenia raz jeszcze po uprzednim dokręceniu suportu. A najlepiej to go wykręć i oceń po wymontowaniu czy łożyska pracują ok. Wymienić można same łożyska, nie trzeba całego wkładu.
Snaqu Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 Dzięki za pomoc dzisiaj wieczorem, sprawdzę to co mówiliście i dam info
Snaqu Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 odkręciłem i dokręciłem suport i wszystko ładnie śmiga dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.