Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 17

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

• DYSTANS20.96 km

• CZAS TRWANIA1g:00m:31s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ20.8 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ33.0 km/h

KALORIE471 kcal

NAWODNIENIE0.33L

MIN WYSOKOŚĆ164 m

MAX WYSOKOŚĆ203 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ31 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ43 m

Napisano

W niedzielę byłem na wyścigu w Głuszycy, wczoraj pojeździłem na Górce Skarbowców, a dzisiaj pobiegałem niecałą godzinkę.

Napisano

Dziś z rowerowego jedynie czyszczenie butów rowerowych z błota. Ostatnio mycie roweru i smarowanie pedałów bo coś trzeszczeć delikatnie zaczynały. Chciałem dziś jeszcze tarczę odtłuścić ale nie udało mi sie kupić żadnego zmywacza w spreju. Może jutro...

Napisano

Mój rekord, niestety bez endomondo.

Rower FS, opony 2,2 Saguaro, ciśnienie 2,5 Bar, damper zablokowany.

Trasa asfaltowa 46 km praktycznie płasko, średnia 29,47km/h, z czego w jedną stronę 28,46km/h, a w drugą 30,51km/h.

Napisano

Dziś zmieniłem swój stary łańcuch Shimano CN-HG40, który już się trochę wyciągnął na ten sam model tyle, że nowy. Nie kombinowałem z jakimś lepszym bo po zimie planuję zmienić kasetę na dziewięcio biegową. Miałem obawy czy kaseta przyjmie nowy łańcuch. Po wymianie planowany dłuższy wypad. 

Udało się jednak nakręcić ok. 2,5 km co wystarczyło na potwierdzenie moich obaw  :icon_confused:  Łańcuch strasznie przeskakuje na przełożeniach, których używam najczęściej. Powrót do domu i szybki shake starego łańcucha. Zakładam stary, smaruje i idę pokręcić sie trochę po lesie :-)

Napisano

Mycie dwóch rowerów czyszczenie napędu, poprawki lakiernicze na ramie po wczesno letniej glebie, a jutro idziemy się scigać :)

Napisano

• DYSTANS23.18 km

• CZAS TRWANIA1g:06m:24s

ŚREDNIA PRĘDKOŚĆ20.9 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ38.1 km/h

KALORIE521 kcal

NAWODNIENIE0.36L

MIN WYSOKOŚĆ73 m

MAX WYSOKOŚĆ212 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ130 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ168 m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...