Kretschmer Napisano 16 Września 2007 Napisano 16 Września 2007 A możecie polecić jakieś sklepy w samym centrum Krakowa? będę tam parę dni za tydzień i poszukuję pzdr
Kretschmer Napisano 17 Września 2007 Napisano 17 Września 2007 z tego co wiem będę mieszkał na ulicy Długiej, są tam w pobliżu sklepy rowerowe? mógłby ktoś jeszcze powiedzieć czy stamtąd jest daleko do krakowskiego decathlonu?
bert Napisano 18 Września 2007 Napisano 18 Września 2007 Hmmm no z długiej to kawałek będziesz miał ale w sumie do decathlona będzie się dało podjechać tramwajem 19 (z dworca) a ze sklepów rowerowych w bliskim twoim sąsiedztwie to by był mbike na łobzowskiej http://www.mbike.pl/mapa.jpg?osCAdminID=49...ef5301bfac30fcb tam kupowałem kilka rzeczy i spoko było, z tamtąd niedaleko jeszcze do bikershop na czarnowiejskiej ale tam jeszcze bie byłem na zakupach więc zdania swojego nie mam.
Kubus18 Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 JA ROWNIEZ MOGE POLECIC MBIKE NA LOBZOWSKIEJ OBOK KOSCIOLA(NIE SZCZEPANA...TEN BARDZIEJ ZNISZCZONY ) OSTATNIO KUPOWALEM TAM KASK NAPRAWDE FACHOWO MI PAN DORADZIL I POMOGL W WYBORZE. ROWMIX TEZ JEST W CENTRUM...POLECIC TEZ MOGE REVOR ALE TAM CENY KOSMICZNE MAJA SRY ZA CAPSA pOZDRAWIAM
strider Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 Byłem ostatnio w Maveric-u oglądałem nowe trek-i i szukałem opony, lecz nie znalazłem, co do obsługi to nie wiem bo pierwszy raz byłem. Otwarli natomiast nowego Giant-a na Opolskiej i Revor przy M1. Na Opolskiej bardzo fajny i stosunkowo tani serwis. Jeśli chodzi o te wszystkie wymienione wyżej sklepy to podpisze się pod większością i polecę Rowmix na Kalwaryjskiej. Z tego sklepu jak dotąd jestem najbardziej zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.