pankierownik Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Czołem! Wpadło mi w ręce siodełko Accenta, niestety nie ma na nim żadnego oznaczenia pozwalającego namierzyć jaki to model. Wygląda jak Derry (męskie) lub Monza (damskie). Monza ma niby szerokość 150 a Derry 140 jednak tutaj szerokość jest pośrodku tych dwóch. Długość mierzona między krańcowymi punktami wynosi ~272mm (Derry ma 272mm) natomiast mierzona w osi siodła wynosi ~255mm (Monza ma 255mm) Prośba do posiadaczek/posiadaczy któregoś z tych modeli o pomoc w identyfikacji. Interesuje mnie długość mierzona w osi siodła i/lub między krańcami siodła (jak na załączonej grafice) Z góry dziękuję za pomoc.
pankierownik Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Hop, Naprawdę nikt nie ma któregoś z tych siodeł?
boogeyman Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Accent Derry, kupione z dwa tygodnie temu: - zielone oznaczenie - 255mm - pomarańczowe - 272mm Z wymiarów co podałeś to chyba Accent przeszedł na model unisex, lol
pankierownik Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Przepraszam, nieprecyzyjnie się wyraziłem. Pomiary u mnie są identyczne jak u ciebie natomiast to producent podaje wymiar 255mm długości dla Monza i 272mm długości dla Derry. Po prostu nie miałem pewności o którym wymiarze pisze producent, wychodzi na to, że jest ten "pomarańczowy" czyli mierzony między krańcowymi punktami. Dzięki wielkie za informację!
jur Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Kupilem ostatnio do siebie derry a do dziewczyny monze. Gdyby nie naklejki na opakowaniu nie łatwo byłoby je rozpoznac. Jak są obok siebie to monza optycznie wyglada na szersza Moge poprosic dzieeczyne zeby zmierzyla swoje siodelko jak chcesz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.