mezert Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Czym mogę zastąpić gripy na kilka dni, bo po samej kierownicy ślizgają mi się ręce. Coś oprócz taśmy.
robertrobert1 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Pisząc gripy masz na myśli chwyty. Śmiało możesz zastąpić owijką szosową.
mezert Napisano 1 Lipca 2014 Autor Napisano 1 Lipca 2014 W tym rzecz, że nie mam dostępu do sklepu rowerowego, bo tak bym kupił sobie te chwyty. Czy można kupić tą owijkę gdzie indziej?
robertrobert1 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 W takim razie musisz zniszczyć jedną dętkę. Przecinasz ją wzdłuż tak aby otrzymać 2-3 cm paski, pozbywasz się z niej talku, owijasz nią kierownicę zaczynając od zewnątrz tylko pamiętaj aby, że musisz podczas owijania ją naciągać. Nadmiar odcinasz, zabezpieczasz taśmą izolacyjną i gotowe.
shiba2013 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 nie wiem do czego masz dostęp, ale jeżeli chodzi o druciarstwo, to może użyj takiej izolacji piankowej na rury niezbyt grubej czy coś takiego;p
tobo Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 W tym rzecz, że nie mam dostępu do sklepu rowerowego, bo tak bym kupił sobie te chwyty. Czy można kupić tą owijkę gdzie indziej? Ale dostęp do internetu jak widzę masz - kup w sklepie internetowym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.