Zemsta Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Witam Potrzebuje pomocy w dobraniu roweru 27,5.Nie chcąc wkurzyć połowicy zakupem drogiego roweru,jestem zmuszony zakupić nowy rower do max 2000zł +/- 300zł. nie ukrywam,ze w ciągu najbliższego roku w zamierzam doinwestować w niego pare tysięcy ,czego oczy nie widzą,tego sercu nie zal Głównie chodzi mi o rozwojową rame. dodam moje parametry 183cm, 88kg. Pozdrawiam.
Lumperator Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Za cenę 2000 zł nie kupisz całego roweru z rozwojową ramą, w którą warto byłoby dopakowac pare tys. Owszem, czasami takie rowery się zdarzają, mają niezłe ramy i badziewiasty osprzęt, ale chyba trudno będzie coś takiego wyszukać dla 650B. No najlep-iej jdnak byłoby wkurzyć połowicę i wydac więcej
Zemsta Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 Postaram się zbałamucić połowice na zakup droższego roweru,z tym ze nie wiem z jakim skutkiem.A może mógłbyś doradzić jaki gotowiec jako minimum wart do rozbudowy ? Pozdrawiam
Looser Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 a jakbys sam zlozyl rowerek kupujac "rozwojowa rame" i do tego badziewiasty osprzet? kombinatorstwo, wiem.a co do polecenia 27,5 to moze byc ciezko o wyczerpujace informacje/opinie bo to dosyc nowy patent, gdybys o 26 pytal to pewnie juz bys mial kilkanascie propozycji co i jak
Mod Team adamos Napisano 22 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2014 Budżet niewielki, ale zerknij na Northtec Gravity 27,5˝ DR.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.