Skocz do zawartości

[Klocki] Author "ABS-3CC"

denio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich :)

Mam właśnie zamiar wymienić u siebie w rowerze klocki i zastanawiam się nad zakupem 4 klocków Authora "ABS-3CC" za cene 32.50+przesyłka. Co sądzice o tych klockach ??

Wrzuce foteczke ;)

1116884291kn.jpg

Napisano

Niedługo też planuje wymienić klocki i chyba właśnie na te authora, tylko że kupując na allegro z przesyłką wychodzi drożej niż katalogowo. Może masz w okolicy sklep z akcesoriami z velo, powinny kosztować ok 35zl

Napisano

jak macie klocki z wymiennymi okladzinami, to same okladziny authora na oba kola powinny kosztowac okolo 25 zł w sklepie

Napisano

no czasem piszcza, szczegolnie jak sie hamuje z bardzo malej predkosci, ale ja bym powiedzial ze to jest taki bardziej profesjonalny pisk, mi sie podoba ;)

• Mod Team
Napisano
Mój kolega ma takie w roweże. Działają b. dobrze tylko mocno piszczą czasami.

W czym je ma? :) Mi się te klocki podobają, ale nie miałem z nimi styczności. Zaryzykuj, kup i napiszesz nam racenzję :)

Napisano

Sory za błąd. W Autchorze Profil SX. Na deszczu działają lepiej niż normalne, ale piszczy przy koncu chamowania. "Mi sie tam podoba siła hamowania"-słowa kumpla.

• 4 tygodnie później...
Napisano

nie polecam komponentów authora. również klocków. jakiś czas temu takie "zwyklejsze" klocki tej firmy nie wytrzymały obciążenia cieplnego przy zjeździe ze stoku narciarskiego i została z nich "czarna masa :033:

przed "spaleniem" chwytały fajnie - to fakt. ale za szybko sie niszczą.

pozdro!

Napisano
Na deszczu działają lepiej niż normalne, ale piszczy przy koncu chamowania. "Mi sie tam podoba siła hamowania"-słowa kumpla

Jak widac kumpel nie robi ortow :confused:

Sorry za off topik ale musialem :wub:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...