denio Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 Witam wszystkich Mam właśnie zamiar wymienić u siebie w rowerze klocki i zastanawiam się nad zakupem 4 klocków Authora "ABS-3CC" za cene 32.50+przesyłka. Co sądzice o tych klockach ?? Wrzuce foteczke
thomash Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 Niedługo też planuje wymienić klocki i chyba właśnie na te authora, tylko że kupując na allegro z przesyłką wychodzi drożej niż katalogowo. Może masz w okolicy sklep z akcesoriami z velo, powinny kosztować ok 35zl
neo6 Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 jak macie klocki z wymiennymi okladzinami, to same okladziny authora na oba kola powinny kosztowac okolo 25 zł w sklepie
czaja188 Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 Mój kolega ma takie w roweże. Działają b. dobrze tylko mocno piszczą czasami.
neo6 Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 no czasem piszcza, szczegolnie jak sie hamuje z bardzo malej predkosci, ale ja bym powiedzial ze to jest taki bardziej profesjonalny pisk, mi sie podoba
czaja188 Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 Ja tam nie nawidze jak mi cos w rowerku nie "gra" Jak ociera cos to juz mnie denerwoje a co dopiero jak trzeszczy
Mod Team Odi Napisano 26 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 26 Czerwca 2006 Mój kolega ma takie w roweże. Działają b. dobrze tylko mocno piszczą czasami. W czym je ma? Mi się te klocki podobają, ale nie miałem z nimi styczności. Zaryzykuj, kup i napiszesz nam racenzję
czaja188 Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 Sory za błąd. W Autchorze Profil SX. Na deszczu działają lepiej niż normalne, ale piszczy przy koncu chamowania. "Mi sie tam podoba siła hamowania"-słowa kumpla.
dedis Napisano 24 Lipca 2006 Napisano 24 Lipca 2006 nie polecam komponentów authora. również klocków. jakiś czas temu takie "zwyklejsze" klocki tej firmy nie wytrzymały obciążenia cieplnego przy zjeździe ze stoku narciarskiego i została z nich "czarna masa przed "spaleniem" chwytały fajnie - to fakt. ale za szybko sie niszczą. pozdro!
verul Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Na deszczu działają lepiej niż normalne, ale piszczy przy koncu chamowania. "Mi sie tam podoba siła hamowania"-słowa kumpla Jak widac kumpel nie robi ortow Sorry za off topik ale musialem
sebekfireman Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Jak na razie zrobiłem z tymi klockami ponad 500 km (hamulec przedni) i powiem tyle - bardzo dobrze hamują i jak jest sucho i na deszczu, nie piszczą. Z zakupu jestem bardzo zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.