Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja muszę kupić oświetlenie jakieś, tylko nie wiem co, mój kumpel chwali czołówkę używa jej bardzo często i jest zadowolony.

Zaś ja liczę na koci wzrok :P

Napisano

Najlepiej dwie lampki. Albo 3 :P Jedna na kierownice ostrzegawcza diodowka jakakolwiek za 5zl nawet. Druga halogen albo jakas lepsza diodowka dla oswietlenia w lesie po ciemku i trzeba na kask czolowka zeby oswietlac sobie co trzeba, a nie tylko to co widac przed rowerem.

Napisano

Tu są fotki z niedzielnej wycieczki po siodełko -----> http://picasaweb.google.pl/Jacuncio/MatemblewoItp#

A wieczorkiem pojawi się tam też album ze śmigania po Elblągu.. Nie miałem pojęcia że tak fajne miejscówki moga tam być :) Polecam tym którzy nie znają Bażantarnię - myślę że latem może być co najmniej równie fajnie, pod warunkiem że nie będzie tabunów emerytów z kijkami na szlakach :(

Coś się na dziś kroi?

Napisano

To ja poszukam ladowarki do Halogena, bedzie wiecej swiatla :P Proponuje wyjazd kolo np 19-20 i trase maly kack-karwiny-golebiewo-gdziestam w sopocie z racji tego ze bedzie ciemno nie bedziemy cwiczyc karolomnych zjadow i podjazdow... no moze te znane na pamiec ;)

Napisano

tak więc:

19:30 przy shellu w sopocie kamienny potok. pierwszy cel dojechać do głównego gdzie odbiore lampe, potem jedziemy na łysą i dalej w las w kierunku gołębiewa. a dalej to już sie zobaczy

Napisano

Relacja jest taka, ze ja poszedlem na piwo :P Za to dzis zrobilismy wycieczke sobie z kolega VJ :P Trasa Gdynia centrum->zabianka sciezka wzdluz glownej, potem wdrapalismy sie na pacholek zeby z niego zjechac :P nastepnie dolina radosci, zielony szlak i na szeroka piaszczysta (tzn sniegowa teraz :P ) do niebieskiego , ktorym na niedzwiednik, tam w lewo w dojazdowke pod tomac, tam na krzyzowce w prawo i lasami do chrzanowskiego, potem na smieszke i do domu :P Duzo sniegu, duzo narciarzy biegowych, duzo zabawy :) Choc czasem trzeba bylo isc i czasem snieg bloki zalepial to i tak bylo fajowsko :)

Na dowod, ze jest snieg :P

21e3cd6dd454ca7bm.jpg

Wycieczka cos kolo 42km z mizerna srednia 18 :D Ale zabawy coniemiara :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

23 marzec 2009 czy Kotkapsotka ma ochotę wybyć gdzieś w teren? Poznać się i pojeździć troszkę? Spotkałybyśmy się w Sopocie albo w Gdyni ja tam tobie pasuje w godzinach popołudniowych... Co ty na to ??? :) a jak nie poniedziałek to może inny dzień... Jak ktoś ma ochotę pośmigać rekreacyjnie niech się odezwie :) u mnie week odpada bo mam zjazdy.

Pozdrawiam :)

Napisano

hihi;] jasne że mam ochotę. Możemy się gdzieś spotkać w połowie drogi;] no i jeszcze wszystko zależy od pogody bo jak będzie padało i wiało to ja nigdzie się nie wybieram. Tu w gdyni jestem bez internetu więc na priv podam ci swój numer co się zgadamy jeszcze oki? pozdrawiam

Napisano

jak będzie wiało i padało to ja też nie wyszczubię nosa ale może pogoda będzie lepsza bo ona jest każdego dnia inna :D dogadamy się przez smsy ;) pozdrawiam :P

Napisano

jak byście się drogie panie na klify wybierały, to ja tam prawdopodobnie ok 16 będę sobie hasał. niestety pogoda nie zapowiada się zbyt dobrze, w poniedziałek wręcz ma padać. na szczęście będzie zmiana czasu, więc ciemno będzie się robiło dopiero po 19 :D

Napisano

to dobrze bo czekam już miesiąc na moją lampę przednią i nie mam oświetlenia, Jakby co to nie zamawiajcie nigdy niczego w tczewskich sklepach bo się czeka tak długo że nie widać końca. Pogoda nie zapowiada się za najlepiej a ja mam teraz cały tydzień urlopu a wieje tak jakby głowę chciało urwać ja to sobie wybrałam hehe ;) Jak byśmy się wybierały to myślę że na Klif wpadniemy ;) Oby pogoda była w miarę ;)

Pozdro :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja raczej po pracy to tylko do domu śmigam zwłaszcza, że dopiero wczoraj uruchomiłem rower i sił brakuje. Ale jutro około 15.30 będę objeżdżał trasę sobotniego wyścigu, także chętnych zapraszam.

Napisano
Ktoś się wybiera na Bike Tour w Matemblewie?? Może tam się uda jakoś spotkać?

Szkoda, że nie wiedziałem o tym "maratonie" 2tyg. wcześniej, bo nie mam w GDA ciuchów na taką wyprawę, a w jeansach i bez rękawiczek jechać nie będę :)

Napisano

Ostatnio przejechałem jakieś 10km po mieście w jeansach i mi się dupsko zaczęło pocić :rolleyes: Opcją zawsze są rekawiczki zimowe, ale i tak jak już, bym musiał jechać na 2 razy na Matemblewo- raz się zapisać, a po 3h na maraton. Czasu też za dużo nie mam, bo nałóg kół w przyszłym tygodniu jest niezbyt miły <_<

Napisano

Śpieszę wyjaśnić, to nie maraton a XC!! Dystans zdecydowanie mniejszy, choć trasa wymagająca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...