Skocz do zawartości

[manetki] Zmiana manetek

D4RTMOOr

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Powinno to działać poprawnie, choć jedni mówią że nie działa, inni że działa. Posiadasz manetki o ile poprawnie wpisałeś SRAM MRX całkiem przyzwoite gripy, czemu chcesz je wymienić ?

Napisano

Ponieważ gdzy jest na dworze ciepło strasznie mi się pocą ręce i zdziera mi się guma oraz (nwm jak to nazwać)ta część pomiędzy palcem wskazującym a kciukiem ta skura mi się zdziera od kręcenia!

Napisano

Powiedz nam jeszcze jakie konkretnie masz te manetki. Wyniki wyszukiwania dla MRX, a na zdjęciu 3.0. O ile pierwsze zastąpisz Alivio bez problemu, o tyle 3.0 nie są kompatybilne z przerzutkami Shimano.

• Mod Team
Napisano

Ponieważ gdzy jest na dworze ciepło strasznie mi się pocą ręce i zdziera mi się guma

Dlatego powinno sie jeździć w rękawiczkach rowerowych :P Z jaką przerzutką pracują manetki ?

Napisano

Dlatego powinno sie jeździć w rękawiczkach rowerowych :P Z jaką przerzutką pracują manetki ?

Shimano Alivio

Powiedz nam jeszcze jakie konkretnie masz te manetki. Wyniki wyszukiwania dla MRX, a na zdjęciu 3.0. O ile pierwsze zastąpisz Alivio bez problemu, o tyle 3.0 nie są kompatybilne z przerzutkami Shimano.

Mam dkładnie takie    http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/manetki-klamkomanetki-rowerowe/manetki-mtb-trekking/p,zestaw-manetek-mrx-comp-sram,42126.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...