Suzuba Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Napisano 12 Czerwca 2014 a coś mniejszego? Bardziej standardowego .
PjeseczeQ Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 Kryptolok ser.2. Jak możesz to dołóż do Evo ser. 4, bo jest sporo lepszy, a nie aż tak dużo droższy (~130 vs. ~180 PLN).
Suzuba Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Rower doszedł szybko, wszystko bez najmniejszych problemów. Złożenie było łatwiejsze niż myślałem. Jestem już po pierwszej wprawie do pracy , muszę powiedzieć że jazda nim to czysta przyjemność! Dzięki wielkie wszystkim a pomoc, jestem bardzo zadowolony z zakupu!
Tadeus Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 No to super, że podpasował. Wziąłeś w końcu v2, czy v3?
Suzuba Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 V2. V3 niestety pojawiły się dopiero w piątek. Jak zamawiałem to ich nie było. Ale bardzo dobrze jeździ się tym V2. Normalnie pomyślał bym że jak przejade 16km (moja trasa do pracy) to zejde umęczony i upocony z roweru, a wcale nie było tak źle A jazda to czysta przyjemność, nie mówie bo tępa jakiegoś mega sobie nie narzucam, w godzinke przejeżdzam przez całą łódź (sporo świateł), ale myśle że jak formy złapie to będzie 45-50min.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.